Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek az milyen, ha...

Szerintetek az milyen, ha valakinek csak néhány hullám van a hajában és a többi egyenes? Jól nézhet ki? Vagy inkább gáz?

Figyelt kérdés

Egyenes a hajam, de megmarad benne a hullám, ha eléggé lelakkozom. :D

Csak hát elég sok a hajam, és kb. 1,5 óra alatt lehet begöndöríteni (hajvasalóval vagy hajsütővel). Viszont nagyon unom, hogy mindig egyenes a hajam, de az egyéb természetes hajgöndörítési módok nem váltak be, nem lett szép a hajam.

Azért néha jó lenne, ha változatos lenne a frizurám, nem mindig egyenes, de ritkán jut időm arra, hogy az egész hajam begöndörítsem.

Szerintetek az hogy néz ki, ha csak néhány hullám van a hajban? Jó? Vagy inkább gáz?

17/L

2012. dec. 14. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nézhet ki jól :)
2012. dec. 14. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem hosszú hajam van,a fenekemig ér és nagyon egyenes,egyszerűen nem lehet begöndöríteni. :D Szerintem, ha nem aránytalanul göndöríted be (úgy értem,h ugyanazon az oldalon kb. annyi tincset, ugyanolyan vastagságban az szép) ritkán jut nekem ilyenre időm, mindig fontosabb a tanulás xD A lakk nem tesz jót a hajnak, de nincs más választás ilyenkor nekem(mert utána nehéz kifésülni amikor megmosom).Nem tudom,h vagy vele de "ha sok hajad van" azt szépen be lehet fonni, vagy csak tincseket, az is elég sok mindenknek jól áll, de mind a göndörítés, mind a fonás a személyiségedtől,arcformádtól függ hogyan is áll.
2012. dec. 14. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is egyenes a hajam :) Ha elmegyek valami eseményre, akkor hajsütővel szoktam néhány tincset begöndöríteni körbe a fedőhajamnál. Eddig csak dicséretet kaptam rá, szóval rossz nem lehet :)
2012. dec. 14. 19:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor majd kipróbálom! :)
2012. dec. 14. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jól nézhet ki :)

Amúgy cserélhetnénk hajat akkor :D Nekem alapból göndör és a hajvasalóval tudom csak kiegyenesíteni... de mostanában reggelente nincs is elég idöm rá sajnos.

Így most azt találtam ki egy ideje, hogy csak elöl kétoldalt az oldalfrufru-t egyenesítem ki, máshol meg megmarad göndörnek a hajam. Szerintem tök jól néz ki így :D

2012. dec. 15. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!