Szerintetek az milyen, ha valakinek csak néhány hullám van a hajában és a többi egyenes? Jól nézhet ki? Vagy inkább gáz?
Egyenes a hajam, de megmarad benne a hullám, ha eléggé lelakkozom. :D
Csak hát elég sok a hajam, és kb. 1,5 óra alatt lehet begöndöríteni (hajvasalóval vagy hajsütővel). Viszont nagyon unom, hogy mindig egyenes a hajam, de az egyéb természetes hajgöndörítési módok nem váltak be, nem lett szép a hajam.
Azért néha jó lenne, ha változatos lenne a frizurám, nem mindig egyenes, de ritkán jut időm arra, hogy az egész hajam begöndörítsem.
Szerintetek az hogy néz ki, ha csak néhány hullám van a hajban? Jó? Vagy inkább gáz?
17/L
Szerintem jól nézhet ki :)
Amúgy cserélhetnénk hajat akkor :D Nekem alapból göndör és a hajvasalóval tudom csak kiegyenesíteni... de mostanában reggelente nincs is elég idöm rá sajnos.
Így most azt találtam ki egy ideje, hogy csak elöl kétoldalt az oldalfrufru-t egyenesítem ki, máshol meg megmarad göndörnek a hajam. Szerintem tök jól néz ki így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!