Amikor megmosom a hajam, megszárad, olyan szép hullámos, de másnap már teljesen kimegy belőle, és olyan se nem egyenes, se nem hullámos, undorító. Mit csináljak vele, hogy tartós legyen a hullám?
Én több félével próbálkoztam.
Hajmosás után, ha nem szárítom meg, hanem hagyom hogy magától száradjon meg én is így vagyok.
Én úgy szoktam, hogy felkötöm lazább gumival a hajam, hogy ne álljon szanaszét és másnap pedig hajkefével óvatosan belefésülök a hajamba.
Marad benne hullám, de nem úgy mint előtte való nap.
Próbáld meg, hogy teszel rá hajhabot és úgy hagyod megszáradni, hátha úgy jobb lesz.
Nekem mondjuk van 2 féle szivacsos hajcsavaróm->ezt is benne szoktam néha hagyni.
Fond be éjszakára lazán a hajad, így másnap reggel, ha kibontod szép hullámos lesz a hajad. Attól függően, hogy mennyrie hullámos hajat szeretnél variálhatod, hogy egybe, vagy több kisebbe fonod a hajad, sőt, ha nedvesen fonod be még hullámosabb lesz a haj. Legalábbis én így tapasztaltam. :)
Régebben nekem is hullámos volt a hajam, s én majdnem minden este befontam lazán a hajam és úgy aludtam, így következő hajmosásig hullámos volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!