Segitség! Voltam fodrásznál, hogy lemosható szinezővel befesse a hajam, de a hajtövekre nagyon sokat tett és narancssárga a hajam a rézvörös helyett?
Figyelt kérdés
Hogy szedjem le vagy enyhitsek a szinén? Holnap nem mehetek igy sehova, könyörgöm. :' ( ( ( Ha 10-szer megmosom, akkor lejön?Elsirom magam :'(
2013. jún. 3. 21:23
1/9 anonim válasza:
Milyen kontárnál voltál, aki nem tudja, hogy NINCS LEMOSHATÓ SZÍNEZŐ??? Mellesleg a hajtövekről beszélsz, de szép egyenletes lett. Nem, nem tudod kimosni! Ráfesteni tudsz....Mellesleg idősebb anya vagyok, de ez a hajszín NEKED jól áll. Fiatal vagy, tini, kicsit őrült:) Pár hét múlva fess rá valami sötétebb árnyalatot. Vagy hagyd így. Sárga. Naés?! Meg az arcodhoz, mázlista vagy. De ezt a fodrászt kerüld el messze....(ha nem akarsz utcára menni, akkor éjjel-nappaliba vegyél sötétebb árnyalatot, de ne sokat várj, mert függ a festék típusától az eredmény. Max 3% oxyt használj!
2/9 A kérdező kommentje:
a képen nem én vagyok,csak ilyen sárga a hajam,mindenki tudja az oztályomból,hogy vöröst akartam,erre most sárga lett...nem gáz?amúgy nagyon hasonlitok a képen látható lányra...csak az a bibi,hogy pénteken ballagok :/ 15/L
2013. jún. 3. 22:11
3/9 anonim válasza:
Az a legegyszerűbb, ha visszamész a fodrászhoz. Ő tudja, pontosan mit tett rá, ő tudja, hogyan semlegesítse vagy szedje le.
Amúgy csak a hajtőnél zavar? Ha ilyen rikító az egész, nem lehet nagy a kontraszt. Ha sokkal szolídabbat akartál, miért jöttél el úgy, hogy nem beszélted meg a fodrászoddal?!
4/9 anonim válasza:
20 év múlva jó poén lesz. Ha hasonlítasz a csajszira, akkor nyugi, édes vagy! Egyébként a fodrász elvileg tudja persze, hogy mit tett rá....de, ha ilyen béna volt, akkor sokat ne várj! :(
5/9 A kérdező kommentje:
azt modnta,hogy fiatalos,tininek való....ott gyenge volt a fény,mert háznál dolgozik,és itthon láttam meg,hogy narancssárga a hajam fennt,a többi része vörös
2013. jún. 4. 11:21
6/9 anonim válasza:
Nézd, ez szégyen ránk (kollégákra) nézve, hogy van köztünk ilyen pancser. Jobb lenne, ha elmennél egy másikhoz....mert, ha nem egyenletes a színe, akkor amit ráfestesz sem lesz az!
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez a hajszín borzalmasan jó ! Mivel festette ? :D ( bocs h nem válaszoltam hasznosat )
9/9 A kérdező kommentje:
a világosbarna hajamat narancssárgára fogta be,szóval nem reális a kép
2013. júl. 8. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!