Henna hajfestéssel mit érhetek el?
Valóban szebb lesz a haj és nem fog töredezni, ha hennával festem?
Ha befestem a hajamat, befogja a fejbőrt is, nem? Azt hogyan tudom leszedni? vagy ha olyan lesz, azonnal töröljem le a bőrről? Vagy ezt is le lehet alkohollal szedni?
az eredeti hajam színe kb ilyen:
és a cél ez lenne :
Elérhető? a Hajam körülbelül ilyen színű, csak eddig vegyi hajfestékkel festettem. Tudnátok segíteni? :)
Én 2 éve festem vele a hajam. Nem lett szebb és nem töredezik kevésbé a hajam, de nekem alapból csak a vörös szín elérése volt a cél, így nem voltak hiú reményeim. Hozzáteszem, hogy előtte is egészséges hajam volt,ne egy töredezett roncshalmazt képzeld el, de még biztos lehetne hová fokozni :) sőt így is pár havonta vágatnom kell.
Nagyjából ilyen színe lenne mint amit linkeltél, de ezt sohasem lehet pontosan előre tudni. Befogja a fejbőrt, de mivel a fejbőrödből normál esetben csak pár mili látszik ki, így nem feltűnő, plusz következő mosás után már én nem szoktam látni.
Vegyi festék után tényleg kell 3 hónapot tartani + szilikonmentes/hidrogenizált fehérje mentes magyarul tiszta-natúr termékeket kell használni, mert különben nem tudja a henna befogni a hajadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!