Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon eres a combom, van rá...

Nagyon eres a combom, van rá valami javaslat?

Figyelt kérdés

Az utóbbi úgy fél évben kezdtek egyre jobban látszani az ereim, a karomon, de főleg a lábamon, combomon. Előtte is eres voltam, de egyre zavaróbb, mivel lány vagyok.

[link]

Köszi előre is a segítséget! :)

2013. jún. 2. 22:27
 1/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen, sajnos vékony a bőröd ezzel nem lehet mit tenni,talán ha barnulsz kevésbé látszik,de ezt pontosan nem tudom,mert hófehér bőröm van,tehát még nem sikerült ezt tesztelnem. De ne aggódj, szerintem ez még egyáltalán nem vészes és szerintem, másokat nem is zavar,csak te gondolod :)
2013. jún. 2. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:

hát ez alig látszik, csak ha jól megnézed

nekem is a mellkasom olyan a lábfejem meg a kézfejem is, de nekem ki is dudorodnak de kibékültem vele

nekem is ilyen fehér a bőröm alapból, de ha lebarnulsz akkro tényleg kevésbé fog látszani

20/L

2013. jún. 2. 23:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem! Igen, eléggé vékony a bőröm.

Nekem a mellkasomon nem látszanak az erek, de a karomon, s a lábfejemen nekem is kidudorodnak. A csuklómon is elég durván. Ha meleg van még inkább kijönnek, de gondolom ez természetes.

Barnulás ügyben bevetem majd magam, legalábbis ez a tervem. :)

2013. jún. 3. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen.

Én most az antalvali oldalon található fokhagyma-tinktúrát kúrát kezdtem el, ez ilyen értisztító kúra , több hónapig tart.

Hátha..

2013. jún. 3. 02:15
 5/6 anonim válasza:

Itt az én lábam:

[link]

Nekem is eres, de nem zavar.

Esetleg megpróbálkoszhatsz körömvirág krémmel is, az is segíthet!

2013. jún. 3. 12:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, a körömvirág krémet is kipróbálom!
2013. jún. 4. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!