A csatos póthaj leengedve is hordható? Mert én csak úgy szeretném.
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 09:44
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Persze, hogy hordható.Nekem is olyan van-jól mutat leengedve is, de feltűzve jobb(ilyenkor másképpen kell becsatolni).Már fél éve használom és meg vagyok vele elégedve:-)
3/10 anonim válasza:
Nekem tegnap óta van:)
és hordható leengedve is:')
4/10 anonim válasza:
Sziasztok csatos póthajasok!:) Szeretnék Én is venni és meglepődve olvasom,hogy van itt aki fél éve használja!:) Eredeti haj bírja eddig,vagy neked milyen fajta van? Én ezt néztem ki: [link]
Jó választás,árban is jó?Ti biztos jobban értetek hozzá.
A kérdéskiírónak Én is csak azt tudom mondani,hogy hordható bárhogy,habár copfhoz biztos ki kell tapasztalni hogy jó,de leengedve tutijó.
5/10 anonim válasza:
Most olvastam valahol, hogy az ázsiai haj köztudottam csak 3 hónapig bírja:S igaz ez?Akkor nem az igazi amit linkeltem az előbb?:S Nem szeretnék túl sokat költeni rá,de nem is szeretnék olyat amit 3 hónap után kidobhatok.
6/10 anonim válasza:
Szerintem sehogy ne hord, mert a csattos póthaj iszonyat ronda! Annyira látszik, hogy mű. Ha póthajat akarsz, inkább költs rá picit többet és gyűrűztesd vagy varrasd! =)
7/10 anonim válasza:
ömm, hát én már egy éve hordom folyamatosan a csattos póthajam és semmi baj:) 3 naponta mosom, és balzsamozom:) Futura haj és egyáltalán nem feltűnő, hogy nem igazi:) Afroline.hu:) Ide érdemes benézni, mert nagyon szép hajaik vannak:) Majd ha hazaértem rakok fel róla képet;)
8/10 anonim válasza:
az a válaszíró, aki ezt a választ írta "ömm, hát én már egy éve hordom folyamatosan a csattos póthajam és semmi baj:) 3 naponta mosom, és balzsamozom:) Futura haj és egyáltalán nem feltűnő, hogy nem igazi:) Afroline.hu:) Ide érdemes benézni, mert nagyon szép hajaik vannak:) Majd ha hazaértem rakok fel róla képet;)" írna nekem privit? lenne egy pár kérdésem a futura hajról.
9/10 anonim válasza:
Nemár!:) Beszéljétek már meg itt a dolgokat én is kíváncsi vagyok! Már régóta tetszenek a póthajak (volt is de az fonva) viszont a pénztárcám nem engedte eddíg. Viszont a műhajak nem olyan drágák és ha evvel jó tapasztalatok vannak,akkor az engem is érdekel!:) S nyilván a kérdezőnek sem lesz ellenére ha további infókat tud meg tőletek.:)
10/10 anonim válasza:
nekem futura hajam van felcsatolható 60cm.elég jó az afroline.hu-n vannak mondjuk és a boltba elmentem.sok a választék. és olcsó is a futura haj.nem hullik és nem is lehet látni h pót. szerintem megéri az árát. azt írják h cserélni kell 3 hónaponta de olvasta, h tovább is bírja.lehet göndöríteni meg vasalni de csak 180 fok alatt. ugyanúgy mosni kell mint a sajátodat h széplegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!