én vagyok az egyetlen aki él-hal a hosszú hajú pasikért?
Figyelt kérdés
A rockerekre gondolok.Ha meglátok egy hosszú hajú rockert,akin ráadásul katonaigatya meg bakancs van,akkor huuu.Én is rocker vagyok,de az én külsőmön annyira nem látszik.Vannak még rajtam kívül ilyenek?Mert sokan mondták már nekem,hogy 'fuuj,de szar ízlésed van' bár nem igazán foglalkozom az ilyen megjegyzésekkel.2013. jún. 2. 12:58
11/15 anonim válasza:
nekem is bejönnek, a katonagatya meg a bakancs már egyáltalán nem. de én már nem vagyok mai csirke, az én hosszú hajú ismerőseim többsége levágatta, főleg kopaszodás miatt...huszonévesen még hosszú hajú fiúk voltak.
12/15 anonim válasza:
És én csak azt hittem ,hogy én vagyok ilyen :DD dejóó...ám én mégjobban oda vagyok azokért akik raszta hajúak xdd
ám ne is foglalkozz velük.;)
13/15 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszenek,de szerintem egy se fog velem szóba álni,pedig rocker vagyok. Egy ideje ilyen pasit keresek,de semmi.Eltntek :D 15/L
14/15 anonim válasza:
NEKEM IS KIMONDOTTAK A HOSSZÚ HAJÚ FIÚK TETSZENEK, 14 éves lány vagyok, kicsit rocker a stílusom, de ha egy fiúnak hosszabb a haja mint nekem akkor már nem tetszik, mert nekem fenékig érő nagyon dús sűrű göndör szőkés barna erős a hajam, de ha ezt mégis túltenné egy fiú akkor nem érdekelne, mert irigykednék, de ilyennek nem találkoztam még, sőt lányoknál se, ..
15/15 anonim válasza:
kicsit váll alattig érő hullámos/göndör hajam van ,de nagyon kevés lányt láttam eddig akinek tetszik :/
17 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!