Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » én vagyok az egyetlen aki...

én vagyok az egyetlen aki él-hal a hosszú hajú pasikért?

Figyelt kérdés
A rockerekre gondolok.Ha meglátok egy hosszú hajú rockert,akin ráadásul katonaigatya meg bakancs van,akkor huuu.Én is rocker vagyok,de az én külsőmön annyira nem látszik.Vannak még rajtam kívül ilyenek?Mert sokan mondták már nekem,hogy 'fuuj,de szar ízlésed van' bár nem igazán foglalkozom az ilyen megjegyzésekkel.

#rock #rocker #hosszú haj #katonanadrág
2013. jún. 2. 12:58
1 2
 1/15 anonim válasza:
sajnos kevés ilyen lány van :/ (bár nem biztos, hogy a kategóriádba illek, nekem csak vállig érő göndör) 20/F
2013. jún. 2. 13:01
 2/15 A kérdező kommentje:
az is tökéletes! :D
2013. jún. 2. 13:03
 3/15 anonim ***** válasza:
nekem is bejönnek a hosszúhajú pasik, de csak az aki ápolja is
2013. jún. 2. 13:08
 4/15 A kérdező kommentje:
én is az ápoltra gondoltam :) igénytelen ne legyen.Lehet rasta is :p
2013. jún. 2. 13:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a hosszabb hajú pasik tetszenek:) a rövid hajúakat igazán észre sem veszem...bár a katonagatya és társai már kevésbé tetszenek:)

23/L

2013. jún. 2. 15:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Mindig is az ilyenek tetszettek nekem is. Gyerekként, tiniként, felnőttként is még:)
2013. jún. 2. 15:44
 7/15 anonim ***** válasza:
Én oda vagyok értük... Jó tudom, nem csak ez számít, de nekem nagyon bejön!! :D
2013. jún. 2. 17:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

jelentkeznék a "táborba", én is imádom a hosszú hajú férfiakat, a barátomban hátközépig érő haja van, az előző barátomnak még hosszabb volt.

nálam a "minimum" a vállig érő, ha annál hosszabb, akkor értelemszerűen jobban is tetszik, de persze nem a haj az egyetlen tényező ami meghatározza, hogy tetszik e az illető, ehhez kell egy karakteres arc is (ha "vikinges" az külön figyelmet érdemel nálam).

2013. jún. 2. 17:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Bár még 'zsenge rocker' vagyok, de a hosszú hajú fiúk, férfiak az úúúúúúúú :D A gatya meg a bakancs már csak kiegészítő, annyira nem számít nekem.
2013. jún. 3. 19:29
 10/15 anonim válasza:

Szia!

Habár a Best Of Rock Fm Rádiót hallgatom (97.6 MH),nem érzem magam rockernek,inkább vagyok e-műfaj hallgatója.Igaz motoros vagyok,imádok motorozni,de még sem ezért van,fenékig érő,szőkés-barna hajam..32/F

Ez nem életérzés,fellángolás..Nekem majd 15 éve hosszú a hajam.És nem tudnám elviselni a rövid hajat..akármennire is fiús..Inkább hosszút,kevesebb vele a gondom..Fodrászt kb 1 éve láttam utóljára..És imádom a hosszú hajú lányokat....:-)

2013. jún. 3. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!