én vagyok az egyetlen aki él-hal a hosszú hajú pasikért?
Nekem is a hosszabb hajú pasik tetszenek:) a rövid hajúakat igazán észre sem veszem...bár a katonagatya és társai már kevésbé tetszenek:)
23/L
jelentkeznék a "táborba", én is imádom a hosszú hajú férfiakat, a barátomban hátközépig érő haja van, az előző barátomnak még hosszabb volt.
nálam a "minimum" a vállig érő, ha annál hosszabb, akkor értelemszerűen jobban is tetszik, de persze nem a haj az egyetlen tényező ami meghatározza, hogy tetszik e az illető, ehhez kell egy karakteres arc is (ha "vikinges" az külön figyelmet érdemel nálam).
Szia!
Habár a Best Of Rock Fm Rádiót hallgatom (97.6 MH),nem érzem magam rockernek,inkább vagyok e-műfaj hallgatója.Igaz motoros vagyok,imádok motorozni,de még sem ezért van,fenékig érő,szőkés-barna hajam..32/F
Ez nem életérzés,fellángolás..Nekem majd 15 éve hosszú a hajam.És nem tudnám elviselni a rövid hajat..akármennire is fiús..Inkább hosszút,kevesebb vele a gondom..Fodrászt kb 1 éve láttam utóljára..És imádom a hosszú hajú lányokat....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!