Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befestetném a hajam, de nem...

Csillagszemű <3 kérdése:

Befestetném a hajam, de nem tudom jó lenne-e?

Figyelt kérdés

Haliii

Zöldre gondoltam, és a LISAP SPLASHER-t ajánlották, de nem tudom tényleg annyira jó-e. Szőkésbarna a hajam, a derekamig ér. A nyaki részénél szeretném befestetni.

Kérlek segítsetek!! :)

2013. jún. 2. 12:02
 1/1 anonim ***** válasza:

hát attól függ,hogy milyen árnyalatú az a zöld. (de amúgy szerintem a kék az jobban néz ki, de ha te zöldet szeretnél akkor fesd arra:) ) szerintem a festék az jó, de gondold át, nézd meg a mintát, hogy mennyire megy a hajadhoz, mert ha kiszivatod akkor ha nem tetszik az a zöld akkor nem biztos hogy ugyanazt az árnyalatot mint a saját hajad színe visszakapod. de szerintem jó :)

ja és hány éves vagy amúgy?:)

2013. jún. 2. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!