Befestetném a hajam a klónom miatt. Milyen színek jöhetnek szóba?
Lassan 17 leszek, az anyukám nem engedi hogy befessük a hajam. De azt hiszem mostmár muszáj! Az egyik osztálytársammal annyira hasonlítunk hogy a saját testvérem összekevert vele.
Hogyan tudnám meggyőzni a szülőket?
Zöld szemem van, világos bőröm, és szőkésbarna göndör hajam. Milyen szín állna jól?
Köszi
Szia!
Én évközben győzködtem nagyon sokat az anyukámat hogy hagy legyen befestetve a hajam, és azt mondta hogy ballagásig nem ronthatom el. Aztán a szünet kb 2. hetében vettem hajszínezőt, nem rendes festéket, és ő maga festette be nekem még azon a héten. Mondd anyukádnak, hogy az nem károsítja annyira. Nekem is világosszőke hajam van, nagyjából egyenes de vasalom. Én amivel festettem : Szőke 7.0 .
Hátha tudtam neked segíteni. Sok szerencsét :)
Nem lenne elég ha kivasalnád vagy levágatnád a hajad?
Szerintem is sötét vörös vagy sötétbarna esetleg fekete.De szerintem először mindenképpen hajszínezőt vegyél,mert ha mégsem tetszik az egy idő után lekopik.
10.05
igazad van zöld szemmel tényleg nagyon jól néz ki a vörös.. nekem is ilyenre volt befestve..és jobban tetszett ez másoknak mint a sötét barna hajszínem a zöld szememhez (:
szerintem kedves kérdezőő válassz vörös szinezőt , nekem is az volt... írj privit ha kérdésed van (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!