Hosszúkás arcformához milyen hajak állnak jól? Képek is jöhetnek.
Szia!
Én javasolnék neked (így látatlanban) egy kleopátra frizurát oldalt frufruval:) Hosszúkás vékony arcúaknak előnyös! Ha a homlokod magas Frufru!:) Persze, ha a hajad tömege is megfelelő hozzá!
Fodrászlány
Tessék "belevágni" vágatni:) Az oldalt frufru az én kedvencem, nem hiába van nekem is:)!
Előnyös!
Ha copfban hordod, és az oldalt frufrut kihagyod, nagyon jól tud kinézni, 2 perces művelet és már is feldobtad:)
Semmi baj, nagyon szívesen válaszolok!:)!
Dauer után nem árt odafigyelni a hajra, sprőd és száraz lehet!
De írod hogy kezeled, szóval nem lehet itt gond!:)
A hővédő spray nagyon jó, valóban úgy nem károsítja a hajadat! Már másnak is ajánlottam hajolajat, ez ad a hajnak plusz csillogást, és nem fog kiszáradni!
Ezek után lehet szó a hajvasalásról az, hogy hetente 1-2-szer kivasalod a hajadat, azzal nem ártasz neki!:)
Sajnos a dauer az lenő vagy valamilyen szinten kirúgja magát.:(
De nem tudom, hogy hallottál e arról a kezelésről, hogy tartós hajegyenesítés! Olyan mint a dauer, de nem göndörít hanem egyenesít!:) De véleményem szerint jól csinálod, várd ki míg szépen lenő/kiugrik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!