14 éves vagyok, nagyon roncsolná a hajam, ha befestetném?
barna után paszol a fekete,nekem is úgy van...
szőke melir is jó
ha világos a bőrőd, akkor a fekete nagyon "túlvilági" lesz, (bár a gothic is divat mostanában), és öregít
inkább szerintem egy vöröses, mahagónis árnyalatot válassz, attól függ, milyen színeket szeretsz viselni - pl ha inkább rózsaszínt szeretsz hordani, rúzsozni, akkor mahagónit, ha inkább a barnás-narancsos árnyalatot, akkor a narancsos vörös színező lesz jó
DM-ben, Rossmannban, fodrászkellékes boltokban, vagy akár sima hiper-szupermarketekben is vannak színezők a 900 ft-os kategóriától fölfelé árban. Ha hosszabb, dúsabb a hajad, akkor két dobozzal fog kelleni, ha rövidebb, akkor 1 elég.
A dobozon levő szöveget figyeld, hogy hajfesték vagy hajszínező van-e ráírva, mert majdnem ugyanolyan dobozban vannak egymás mellett.
nna, egy ilyet kerestem neked:
itt fel lehet tölteni a saját fényképedet, és kipróbálni több hajszínt, frizurát, hogy hogy állna :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!