Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal? 14/L

Mit csináljak a hajammal? 14/L

Figyelt kérdés
Lépcsőzetes,vállig érő sötétszőke-barna hajam van,kb 1 hónapja vágattam le,de szerintem nagyon ronda,az egész arcomat elcsúfítja(vagy szimplán az arcom ronda XD)és a probléma,hogy a teteje 1-2 nap után lelapul,viszont alul mindig begöndörödik. nem göndör,csak így behajlik.ráadásul bal oldalt befele,jobb oldalt pedig kifele. szerintem állati ronda,ilyen nagy körtefejem lesz tőle.szóval mit lehet csinálni egy ilyen hajjal? semmit?

2013. jún. 1. 21:35
 1/5 A kérdező kommentje:
privátba küldök képet.
2013. jún. 1. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem jöhet az a kép.:)
2013. jún. 1. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz
2013. jún. 1. 21:53
 4/5 anonim válasza:
Küldhetsz képed, de így látatlanban .: reggel hajbeszárítás? esetleg hajmosás után hajhab ? bár már inkább a szárítás ennyi idősen ... :-))
2013. jún. 1. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is küldj képet, aztán írom a tanácsokat :)
2013. jún. 1. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!