FODRÁSZOK VAGY HOZZÁÉRTŐK, SEGÍTSÉG! Mégis mit kéne csinálnom a hajammal? Évek óta szőkére van festve a hajam, szinte mindig más festékkel festettem,
mindig az volt a bajom hogy sárgás, aztán egyszer egy festéktől SÖTÉTSZÜRKE lett,és vhogy megoldottam de azota mindig szürkés lesz az összes festéktől :C
most összefogva elmegy a szine,mert az alsobb rétegei más szinüek,viszont a hajam felső rétege (ami ugye csak kiengedve látszik) annyira szét van már szívva hogy ilyen fehéres-világosszürkés SESZINŰ. és hiába festek rá a hajamra bármilyen festéket,a tövén a lenőtt részt beszinezi jo szinüre,azt a seszinű szürkés részt meg csak tovább szürkíti...
mit kéne csinálnom mégis?
mi történt a hajammal egyáltalán?
és mit tudok vele csinálni??
bekéne festenem kb barnára mert ebből már nem lesz normális szőke,vagy mi?:CCC
mi lehet erre a megoldás?
te profi fodrászhoz mentél vagy neked hogy oldódott meg?
sikerült megmenteni a szőke hajad?
Szerintem menj el egy fodrászhoz,de ha ő sem tud segíteni akkor szerintem vágasd le a hajad és fesd be barnára.
Hagyd hogy lenőjön és az eredeti hajszíned maradjon meg.
Valószínüleg a hajadnak elege van sok festéktől,és nem bírja már. Jó ideig ne csinálj vele semmit,csak mosd-fésüld. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!