Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?

Mit csináljak a hajammal?

Figyelt kérdés
Mosás után mindig egy nagy szénakazal és kétszer akkorára van puffadva mint eredetileg. Erre rátesz még, hogy a hajam hullámos de nem szép mert össze vissza áll. Próbáltam mindent, hogy jól hullámosodjon de semmi nem használt és még nagyon töredezett is pedig most vágattam de mivel mindig csinálni kell vele valamit(sütés, vasalás)folyamatosan törik. Próbáltam már szinte mindent, hogy ne kelljen roncsolni a hajam pl: minden módon befontam már de mindig nagyon csúnya eredménye lett, be is csavartam már több fajta csavaróval de az sem sikerül. A legnagyobb gond, hogy száraz, töredezett, vékony szálú és kezelhetetlen a hajam. Mit tegyek és miket használjak rá? 15/L
2013. máj. 20. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy fodrászt.
2013. máj. 20. 21:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól is csak rosszabb lesz a helyzet, hogy a formázással károsítod. Minél töröttebb, annál problémásabb lesz. Ápold rendesen kifésülő sprével (pl. Pantene Aqua Light nem nehezíti el annyira és nagyon jó), meg használj szérumot rá.
2013. máj. 21. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!