Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?

Mit csináljak a hajammal?

Figyelt kérdés
hetente x2 mosom vasárnap és szerdán de csak jobban zsírosodik.. tudtok valami jó sampont ami segítene hogy ne zsírosodjon annyira? már nagyon sok félét kipróbáltam..
2013. máj. 12. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress olyant,ami külön zsírosodásra van.A barátnőmnek is nagyon zsíros volt a haja,és ilyen samponnal mosta sokáig,és a múlt héten a fodrász azt mondta neki,hogy most már túl száraz a haja! :) Sok sikert!
2013. máj. 12. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a naturland kénes sampon vált be. Volt idő, amikor megmostam a hajam este, s 2 nap múlva reggel már olyan zsíros volt, hogy sírva fakadtam. Szörnyű volt. Ekkor ajánlották nekem ezt a sampont, gondoltam egy próbát megér. Már 2 hét elteltével is jelentős javulást tapasztaltam! :)
2013. máj. 12. 20:19
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. máj. 12. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!