Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?

Mit csináljak a hajammal?

Figyelt kérdés

Centiméteres darabok törnek le belőle,pedig már egy hónapja olajozom,meg mindig is ápoltam rendesen.Már a hajvasalással is leálltam,de most még szárazabb nap közben is,rossz hozzáérni :S

Vasalás nélkül sehogy sem áll(se nem göndör,se nem egyenes),viszont vasalni se akarom már,mert annyira igénybe vett a hajam(szőkítés,festés,most le akarom növeszteni).

2013. máj. 10. 18:57
 1/8 A kérdező kommentje:
csak azt ne irja senki,hogy vágassam,így is áll alá érő,ami lenő azt vágatom alulról le úgymond....
2013. máj. 10. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Olajos kifésülőspray, és kajak ne vágasd, mert ami le akar törni az úgyis le fog. Szedjél egy zsák vitamint, mert nem elég kívülről ápolni, ha valami belülről nincs benned rendjén. Nagyon drága vitaminokat ne vegyél, pénzkidobálás, elég az olcsó is. A db-ben lehet venni Haar vital komplexet kb 1000 ftba kerül. Igyál minden nap multivitamin pezsgőtaplettát. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, halat, tojást, és olajos magvakat, hogy a hajad ne legyen száraz. Remélem segítettem! :)
2013. máj. 10. 19:05
 3/8 anonim válasza:

Pedig muszáj lesz valamennyit vágatnod, mert feljebb fog törni sajnos. Nem állítja helyre semmi a roncsolódást. Én is átmentem ezen, de nekem a dauer vágta annó tönkre. Nehezen, de rávettem magam, levágattam és most a derekemig ér és egészséges. Akkor nagyon rossz érzés volt a rövid haj, mert mindig a hosszút szerettem, de most azt mondom, hogy megérte.

Olajozni szoktam néha (havi 2x), szilikonmentes samponnal mosok hajat és mosás után átöblítem almaecetes vízzel. Nem használok rá balzsamot, habot, hajfényt meg ilyeneket. Nekem ez az ápolás vált be.

2013. máj. 10. 19:06
 4/8 A kérdező kommentje:
hát azt észrevettem,hogy feljebb törik,de ez várható is,el vannak vékonyodva a hajszálaim.max annyit vágatok,amennyi fent lenő,mert eleve hullámos hajhoz az ennél rövidebb haj nagyon gáz már :S ha nem vasalózok,vagy néha néha a véget,annak már úgy is mindegy,az nem jön helyre,de nem szoktam a töveitől,mivel ott már egészséges haj van.
2013. máj. 10. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
az a helyzet, hogy a már széttört hajon csak az olló segít. ha levágatni nem akarod, el kell sajnos viselned, hogy törik
2013. máj. 10. 19:14
 6/8 anonim válasza:

Próbáld ki az almaecetes öblítést, sokkal jobb tapintása lesz utána a hajadnak.

Üres saponos flakonba tölts egy kevés (egy kanálnyit vagy kevesebbet) almaectet, engedd fel meleg vízzel és jól öblítsd át vele a hajad mindenhol mosás után. Nem kell utána vízzel leöblíteni. Vizesen lehet érezni a szagát, de szárazon egyáltalán nem.

(Mosás után=miután leöblítetted a sampont)

2013. máj. 10. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Az viszont igaz, hogy az étkezési szokásaidon is változtatnod kell.
2013. máj. 10. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Az ápolást az előttem írok leírták.. És vasalás helyett itt egy tuti módszer.. Így csatold fel éjszakára. https://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs 3.49től :)
2013. máj. 10. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!