Lányok hányszor mostok egy héten hajat?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 12:11
11/26 anonim válasza:
Nekem is zsírosodik és ezért is mosom kétszer egy héten a hajam. De a minimum három napnak el kell telnie, mert a hajnak szüksége van a regenerálódásra. Ezért sem ajánlják, hogy akinek zsíros a haja, az sűrűn mossa. Annál rosszabb lesz.
12/26 anonim válasza:
Heti kétszer általában, de ha mennem kell valahová, előfordul, hogy háromszor is.
14/26 anonim válasza:
Általában 4-5-6 naponta,de változó
15/26 anonim válasza:
többnyire 3naponta, de van, hogy hétvégén szombat helyett vasárnap, olyankor összekötöm. Hosszú hajam van. Amíg rövid volt, kétnaponta mostam, a röviden jobban látszik a zsír, a hosszú meg csak alul zsírosodik nekem, a felső réteg nem.
16/26 anonim válasza:
Egyszer vagy kétszer,attól függően hogy mennyire zsíros,vagy ha úszok akkor aznap,mert a klóros vizet utálom.
17/26 anonim válasza:
Úszok, szóval minden edzés után... heti 4szer
Kivéve nyáron,olyankor úgyis össze lehet fogni.
18/26 anonim válasza:
én kétnaponta mosom mert nagyon zsírosodik
20/26 anonim válasza:
Kétszer, vagy háromszor. Ahogy kijön a lépés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!