Lányok! 1 nap hányszor és mivel tartjátok tisztán ott lent?
Figyelt kérdés
"Közvéleménykutatás"2011. aug. 8. 20:59
1/16 anonim válasza:
Én általában 1 nap egyszer szoktam zuhanyozni (néha 2x) és olyankor intim lemosóval tisztítom. Ha menstruálok,akkor napközben használok intim törlőkendőt,valamint havonta 1x végzek irrigálást intim zuhannyal.
2/16 anonim válasza:
Miért kell naponta többször csinálni vele valamit?
Naponta egyszer zuhanyzok és olyankor ott is alaposan megmosom. Ennyi.
3/16 anonim válasza:
napi 1, melegben 2 zuhany, wc után nedves törlőkendő, heti 1 irrigálás.
5/16 anonim válasza:
nekem azért, mert volt rossz tapasztalatom ezen a téren, egy osztálytársamnak anno elég zavaróan erős nuni szaga volt..azóta ez bennem úgy megragadt, h mániámmá vált a tisztán tartás...pedig 10 éve ennek...
6/16 anonim válasza:
irrigálás-intim zuhany
én a DR. Dolhait használom, nagyon jó, érdemes használni
8/16 anonim válasza:
Bocsi, de Dr. Dolhai-t hol lehet beszerezni?
9/16 anonim válasza:
suni szag :D,hát én fiú vagyok de mikor azt az erős pézsmaszagot megérzem :D akkor elájulok
10/16 anonim válasza:
ez a dr.dolhai engem is érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!