Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hámlasztó krém vagy folthalván...

Hámlasztó krém vagy folthalványító krém?

Figyelt kérdés
nagyon sok pattanás utáni foltom van az arcomon, voltam bőrgyógyásznál is ő Skinoren krémet írt fel, ami nagyon jó arra, ha kijön egy-egy pattanás! A foltokat is valamennyire halványította! Viszont kezd el fogyni és gondoltam kipróbálnék egy másik krémet! Az lenne a kérdésem, hogy hámlasztó krémet vegyek vagy folthalványítót? melyikkel lenne jobb az eredmény? És ha esetleg tudnátok valamilyen krémet ajánlani azt megköszönném:)
2013. máj. 31. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Hámlasztást nyáron nem ajánlok, kivéve ha szigorúan elkerülöd a napot (tehát strand meg stb kizárva...max éjszaka) és reggel 50es fényvédő nélkül ki se lépsz az utcára. Ősztől mehet nyugodtan, nézz utána az isis pharma glyco-a krémjének (kb 4-5 ezer forint) amit rendszeresen kellene kenni és rengeteget javítana a bőrödön:) Folthalványítót nem próbáltam, de többségükben a hatóanyag szintén aha-sav, szóval ugyanúgy fényérzékenyít, max kisebb mértékben. Ősszel lenne ideális kezdeni, de ha nem bírod ki, akkor folthalványítót is kereshetsz, és kzben figyelj a fényvédelemre (a naptól sötétebbek és kevésbé eltüntethetők lesznek a foltok)
2013. máj. 31. 14:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, én is az isis pharma hámlasztóját néztem ki magamnak, de megerősítettél benne :) Igen, valószínű csak ősztől kezdem el használni!nagyon sokat segítettél! köszönöm!
2013. máj. 31. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
szívesen, remélem használni fog:) Én nekem még pattanásos+heges is a bőröm, de mióta ezt használom, mérföldekkel szebb lett. És rendszeresen használva a mitesszereket is megritkítja.
2013. jún. 1. 18:33
 4/9 A kérdező kommentje:
remélem a hegeket elfogja tüntetni, nekem azzal vannak a legnagyobb gondjaim! Te mióta használod ezt a krémet és hol vetted?
2013. jún. 2. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:
A hegekre jó hatással van nagyon, fokozatosan halványodnak, persze ehhez rendszeres használat kell. Először nagyon csípett és kb 2-3-4 naponta használtam, de 1-2 hónap alatt hozzászokik a bőr és mehet 1-2 naponta is kúra szerűen ( egy kúra kb 2-3 hét nálam, bár ez a bőrödtől is függ) Amint lejárt a kúra, tarthatsz egy pár hetes szünetet, ilyenkor javaslom a gyümölcssavas radírokat ( ezekben baromi kis mennyiségű sáv van, így normál fényvédő mellé mehet nyárra is heti 1x) Lehet, hogy több kúrára is szükséged lesz, főleg, ha régiek a hegek vagy mélyek ( sajnos a mély hegeknél csak pici javulás látható, ahhoz inkább lézer mélyhámlasztás, stb kell) A glyco a jó a foltszerű hegekre nagyon:-) Ja és radírnak én ezt ajánlom: [link] nyugi, a 35+ semmit nem jelent:-) ezenkívül még az avon clearskin professional radírja jó, de az egyes esetekben szárít.. Remélem segítettem:-)
2013. jún. 2. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Internetén lehet rendelni, illetve több gyógyszertár is árulja. Én most nem ezt használom( napfény miatt, hanem a suiskin aha+bha-t heti 1-2x, de erről is le fogok mondani őszig, ha forróság lesz), de én évente min 2 kúrát nyomok, mert állagra , tapintásra és mitesszerek szempontjából is nagyon sokat segít:-)
2013. jún. 2. 22:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Fú nagyon szépen köszönök mindent,tényleg rengeteget segítettél. Mindenképpen megfogom venni a hámlasztó krémet, nyárra pedig beszerzek egy ilyen arcradírt! Avonos dolgokat is használok, a kezemre tökéletes volt a folthalványítója, sajnos ott is problémás voltam, de az arcomnak nem tetszett :)
2013. jún. 3. 10:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja igen.. ÉS a lézeres dolgokat, meg a börcsiszolást kihagynám inkább, miután a nővérem úgy jött haza hogy egy foltban elégették az arcát-...pedig-állítólag- az egyik legjobb kozmetikában volt! Én inkább maradnék a krémeknél! :)
2013. jún. 3. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Szívesen, jönnék vissza még egy tippel: ha már csak pigmentfoltszerű foltjaid maradtak, egy C vitaminos szérum se ártana.. Én most akarom kipróbálni a brtc ( koreai márka rendelni a bbkrem.hu ról tudsz) mert ez nem fényérzékenyít, jó az öregedés ellen, jövőbeli pattik ellen, stb. Nem egy olcsó cucc, úgyh remélem bejön:-) A nővéred sztorija durva, remélem kárpótolták legalább... Esetleg egy dermaroller kúra is jó lenne megbízható szalonban, ott nagy baj nem történhet elvileg.:-)
2013. jún. 5. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!