Das Gesunde Haar Vital plussz hajkapszuláról mit tapasztaltatok?
nagyon jóóóóó :) nekem segített megállítani a hajhullásomat és kicsit mintha dúsult is volna.
20l
Én is épp most csinálok egy kúrát, pont a héten fog elfogyni a doboz kapszula. Már tavaly is szedtem egyszer, csak utána teljesen kiment a fejemből és nem ismételtem meg a kúrát.
Én szeretem, mert erősebb, egészségesebb a hajam tőle, ezt érzem ahogy mosom, formázom, fésülöm. Ráadásul abszolút pénztárcabarát megoldás, és egyszer összehasonlítottam egy márkásabb szépségvitamin összetevőivel (már nem tudom, pontosan melyikkel, de lényegtelen). Gyakorlatilag ugyanolyan vitaminok vannak benne, minimális eltérés lehet köztünk az egyes vitaminok mennyiségét illetően, de ennyi pénzért már ennyit elnéz az ember. Ez egyébként hajvitamin, és én naiv azt gondoltam, hogy a hajamnak jó lesz és slussz. Aztán meglepődve tapasztaltam, hogy a körmöm is erősebb, az apró fehér foltok eltűntek róla és nem töredezik össze-vissza, ha kicsit megnő.
Tavasszal 2 dobozzal vettem, mert akciós volt, most a héten befejezem ezt a dobozt, tartok egy hét szünetet, aztán elkezdem a másik dobozzal is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!