Ricinusolaj használók! Mikortól tapasztaltatok változást?
Persze hogy lassabban nő, az olaj egész éjjel a fejeden eltömíti a pórusokat, a hajhagymák nem jutnak levegőhöz, az a csoda ha ki nem hullott a hajad tőle csomókban.
A ricinusolaj nem hajnövesztő, a töredezett hajvégekre szabad csak használni, ahogy más olajakat is. Fejbőrre ne kend.
nekem 3-4 hónap után lett tele babahajjal a fejem. mondjuk mellé szedtem dm-es haar vital komplexet. amúgy ugyanúgy használtam mint te :)
21/l
Igen,erősödni erősödött,de én azt szerettem volna,ha nő.:) Akkor ezek szerint korán várom a változást.Úgy csináltam,hogy rátettem vagy 1 dl-t,hajszárítóval ráfújtam,folpakk és sapi.A szobába kb.20-22 fok volt.Ez ideális nem?
Köszi a válaszokat.De most hogy mondtátok a babahajat,azt észrevettem,hogy nőtt nekem is,nem látványosan.Ezek szerint a babahaj fog nőni inkább,mintsem a meglévő haj hosszabbodni??
Akkor most egy hozzáértő orvost kérdezz meg a ricinusolajról, mert a fodrász nem az. Az orvos elmondja neked, hogy a haj/szőr akkor nő a leggyorsabban, ha egészséges, ehhez egészséges étrend és életmód kell. Az olajnak nincs hajnövesztő hatása, a hajnövekedés genetika, ezen nem fog semmi változtatni. Ez mindenkinél más. Valamint a hajnövekedésnek szakaszai vannak, van mikor gyorsabban nő, van mikor szinte egyáltalán nem nő a hajad. Ez teljesen normális dolog.
Egész éjjel semmilyen pakolást/szert nem szabad a fejbőrödön hagyni mert az a hajhagymák működését leállíthatja. A bőrödre sem kennél nehéz pórus eltömítő szereket estére, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!