Ricinusolaj használók! Mikortól tapasztaltatok változást?
Köszi a válaszokat mindenkinek!:)
Érdekes hogy nekem viszont hamarabb zsírosodik a hajam,mióta használom.Azt hallottam,hogy hideg vízzel kell leöblíteni a hajat miután kimostam belőle a ricinust és akkor nem fog zsírosodni.
Egyik barátnőm a szempilláira kente,nagyon durván megnőttek neki,mintha műszempilla lenne olyan volt a hatás.
Akkor heti 1X fogok egész éjszakásat csinálni,heti 1X pedig pár órára lesz fenn. Remélem hamarosan látok valami eredményt.Ja,és az normális,hogy miután felkenem kb 30-45 percig viszket a fejem a folpack alatt?
:)
Azért ne teljesen hideg vízzel,de igen,jobb ha azzal öblítesz. Én mindig csak langyos vízzel öblítek hajat,a meleg vizet azóta el sem tudom viselni a fejbőrömön,sokkal kellemesebb a langyi. :P Szoktam csinálni még a hideg-meleg vizes öblögetést is,az is jó, de akkor utoljára meleggel öblítek meg ne fázzon a fejbőröm. A melegre állított hajszárító is fokozza a faggyútermelést,ha nincs rajta hűvösebb levegő ajánlom úgy csináld mint én; először is,nincs törülközővel dörzsölgetés,bőven elég ha egyszerűen csak rácsavarod a hajadra 10-15 percig. Azalatt valamennyire megszárad a hajad,így nem nyúzod annyit a hajszárítóval. Ha csak meleg levegőt tud fújni,tartsd kb 20-30 cm-re a hajadtól,vagy még távolabb. Érdemes hasonló fésűt beszerezned:
Ez sokkal kíméletesebb a hajadnak,mint a kefe! Ha kefét használsz,akkor viszont tökéletes választás a vaddisznósörtés változat!
A hajadnak szerezhetsz +1-2 napot,ha beszerzel száraz sampont. De óvatosan vele,a fejbőrödre ne kerüljön belőle sok,van egy kis szárító hatása.Amúgy erre a célra a hintőpor is megfelel. Én mindkettőt régóta használom,nem vettem észre hogy károsította volna a hajamat.
És nem baj ha viszket a fejbőröd,nekem is szokott amikor fent van valami olajos pakolás. :) Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!