Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezüstszőke haj barnából?

Ezüstszőke haj barnából?

Figyelt kérdés

Ilyen eredetileg

[link]

ilyenre van festve

[link]

valami ilyesmit akarok

[link]

2013. máj. 27. 07:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Meg lehet oldani, de időbe és sok pénzbe kerül. Ha gyorsan akarod, akkor sajnos a hajad tönkre fog menni. Fodrászhoz menj mindenképp.
2013. máj. 27. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Még fodrász sem mindegyik tudja megoldani, főleg úgy, hogy ne károsodjon a haj. Jó szakemberhez menj, aki tutira csinált már ilyet!
2013. máj. 27. 10:02
 3/10 A kérdező kommentje:
De akkor nem lehetetlen ugye?mert nekem azt mondta több fodrász is..
2013. máj. 27. 10:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, de ahogy az előző is mondta profihoz menj.
2013. máj. 27. 10:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Szurkoljatok :)
2013. máj. 27. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Kb 2 leszívatás és aztán egy festés. És kész is. Legalábbis én így csináltam...mondjuk én meg is bántam mert nem állt jól. Aztán ezt sötétebbre festeni sem volt egyszerű.
2013. máj. 27. 13:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen csak idő kell hozzá.Sok sikert!
2013. máj. 28. 13:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem tetszeni fog az eredmény
2013. máj. 28. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen, de kevés az esély az azonnali sikerre és a hajad mindenképpen károsodni fog. Lehet, hogy sosem lesz ilyen hamvas árnyalata, anyumnak a hamvas középbarna alaphajszínét sosem lehetett tökéletesen hamvas, ezüstös színre szívni, mert a töve sárgásabb-sötétebb maradt ( több fodrásznál is volt, egyszerűen ez egyénfüggő...) A másik fontos dolog, hogy kerüld az otthoni dolgokat, meg a szupervilágosító festékeket... Az konkrétan kettétöri a hajat. Persze a szivatás+festés ugyanezzel az eredménnyel jár... Szóval hosszú vagy épp növesztett, vékonyszálú hajnak nem ajánlom.

Más dolog, hogy ez a hajszín tipikusan a világos bőrű lányoknak áll jól, tehát nincs szoli és napozás, mert ezzel nagyon természetellenes eredményt érsz el.

2013. aug. 15. 14:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj világos a bőröm viszont még mindíg a hamvas szőkénél tartok ugyhogy fodrászt váltok
2013. aug. 16. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!