Ezüstszőke haj barnából?
2013. máj. 27. 07:57
1/10 anonim válasza:
Meg lehet oldani, de időbe és sok pénzbe kerül. Ha gyorsan akarod, akkor sajnos a hajad tönkre fog menni. Fodrászhoz menj mindenképp.
2/10 anonim válasza:
Még fodrász sem mindegyik tudja megoldani, főleg úgy, hogy ne károsodjon a haj. Jó szakemberhez menj, aki tutira csinált már ilyet!
3/10 A kérdező kommentje:
De akkor nem lehetetlen ugye?mert nekem azt mondta több fodrász is..
2013. máj. 27. 10:09
4/10 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de ahogy az előző is mondta profihoz menj.
5/10 A kérdező kommentje:
Szurkoljatok :)
2013. máj. 27. 10:43
6/10 anonim válasza:
Kb 2 leszívatás és aztán egy festés. És kész is. Legalábbis én így csináltam...mondjuk én meg is bántam mert nem állt jól. Aztán ezt sötétebbre festeni sem volt egyszerű.
7/10 anonim válasza:
Nem lehetetlen csak idő kell hozzá.Sok sikert!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem tetszeni fog az eredmény
2013. máj. 28. 17:42
9/10 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de kevés az esély az azonnali sikerre és a hajad mindenképpen károsodni fog. Lehet, hogy sosem lesz ilyen hamvas árnyalata, anyumnak a hamvas középbarna alaphajszínét sosem lehetett tökéletesen hamvas, ezüstös színre szívni, mert a töve sárgásabb-sötétebb maradt ( több fodrásznál is volt, egyszerűen ez egyénfüggő...) A másik fontos dolog, hogy kerüld az otthoni dolgokat, meg a szupervilágosító festékeket... Az konkrétan kettétöri a hajat. Persze a szivatás+festés ugyanezzel az eredménnyel jár... Szóval hosszú vagy épp növesztett, vékonyszálú hajnak nem ajánlom.
Más dolog, hogy ez a hajszín tipikusan a világos bőrű lányoknak áll jól, tehát nincs szoli és napozás, mert ezzel nagyon természetellenes eredményt érsz el.
10/10 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj világos a bőröm viszont még mindíg a hamvas szőkénél tartok ugyhogy fodrászt váltok
2013. aug. 16. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!