Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrös a lábam. Mit tegyek...

Szőrös a lábam. Mit tegyek ebben az esetben? 13/L

Figyelt kérdés
Sziasztok.Múltkor szóltam anyunak h szőrös a lábam és hogy zavar. Erre ő azt mondta h ne borotváljam de gyantáztathatom, de ő nem csinálja meg mert profi kezekre akarja bízni, ezért másnap elmentünk a kozmetikushoz és azt mondta hogy csak akkor lehet ha már menstruálok. (de én nem menstruálok még). És kb mikor fogok menstruálni? Vagy most mit csináljak a lábammal?? mert harisnyában nem szeretnék mászkálni.... meg ha abban mászkálok akkor a strandon nem lehetek abban.. Segítsetek.. előre is köszi

2013. máj. 25. 11:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hat van barátnőm aki leszedné de anya kicsit mérges lenne.. és am anya nem ismeri a kozmetikust... és am a hónaljamon meg ott lent borotválom és anya megengedi....
2013. máj. 25. 20:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha megengedi, hogy ott lent borotváld, akkor miért zavarja, ha a lábadat borotválnád? Hisz a nemiszerv az intimebb dolog egy lábnál :D Nem értem anyukádat..
2013. máj. 25. 21:08
 13/13 anonim ***** válasza:
wtf? OTT borotválod (mi a frásznak 13 évesen?) a lábadon akkor miért nem??
2013. máj. 26. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!