Szőrös a lábam. Mit tegyek ebben az esetben? 13/L
Figyelt kérdés
Sziasztok.Múltkor szóltam anyunak h szőrös a lábam és hogy zavar. Erre ő azt mondta h ne borotváljam de gyantáztathatom, de ő nem csinálja meg mert profi kezekre akarja bízni, ezért másnap elmentünk a kozmetikushoz és azt mondta hogy csak akkor lehet ha már menstruálok. (de én nem menstruálok még). És kb mikor fogok menstruálni? Vagy most mit csináljak a lábammal?? mert harisnyában nem szeretnék mászkálni.... meg ha abban mászkálok akkor a strandon nem lehetek abban.. Segítsetek.. előre is köszi2013. máj. 25. 11:19
1/13 anonim válasza:
Ez nagyon nagy hülyeség hogy csak akkor lehet ha már menstruálsz!Keressetek egy másik,normális kozmetikust!
2/13 anonim válasza:
Ez elég fura, a lányomét kérdés nélkül gyantázták, pedig ő is annyi idős volt mint te.
3/13 anonim válasza:
Nem értem a kozmetikust. Mi köze a menstruációnak a szőrtelenítéshez? Szerintem az égvilágon semmi. Menjetek el egy másik kozmetikushoz vagy vegyetek gyantaszettet és otthon gyantázd le a lábad. Anyukád biztos segíteni fog majd benne.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Meggyőzöm anyát hogy keressünk másik kozmetikust.
2013. máj. 25. 11:32
5/13 A kérdező kommentje:
Anya azt mondta hogy ha nem értem meg a kozmetikust akkor sajnálja mert ha ezt mondta akkor meg kell várjam amíg megjön. Nem tudtok valami olyat ami elfedi a szőrt?? (ez elég hülyén hangzik
2013. máj. 25. 11:49
6/13 anonim válasza:
Én a te korodban vettem egy borotvát és leszedtem magamnak. Na ezt most nem azért mondtam,hogy rá akarlak beszélni,de akár borotvával is leszedheted, nem lesz tőle semmi bajod. A menstruációnak pedig semmi köze a szőrtelenítéshez. Simán lehetne gyantáztatni is. Nincs esetleg valami idősebb barátnőd aki megcsinálná neked vagy segítene?
7/13 anonim válasza:
Gyanítom, hogy édesanyád ismerőse a kozmetikus és a látogatásotok előtt megkérte, hogy ezt mondja neked..
Fura mentalitás.
(Ha nem így lenne, tuti vállalna másik kozmetikus felkeresést.)
8/13 anonim válasza:
Hülyeség, a kettőnek köze nincs egymáshoz...
9/13 anonim válasza:
Lehet benne valami, amit az utolsó hozzászóló írt. Sok anyuka még korainak tartja, hogy a 13-14 éves kislányuk szőrteleníteni akar. Pedig ez a dolgok rendje. El kellene fogadniuk, ha nem szeretnék azt, hogy a gyerekük a hátuk mögött intézkedjen.
Szőrelfedő nincs. Ha anyukád nem engedi és téged tényleg nagyon zavar, akkor vegyél borotvát.
10/13 anonim válasza:
*azaz utolsó előtti (7-es) :D beelőztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!