Ha pici a homlokom, akkor is állhat jól a frufru?
Figyelt kérdés
Le akarom vágatni a hajam kb ilyesmire ( [link] csak rendezettebben, plusz szeretnék ilyesmi frufrut is. Csak az a helyzet hogy kicsi a homlokom...
(na lemértem,egész fejem 16,5 cm hosszú, a homlokom meg 4 cm :D hátha segít..)
2009. okt. 3. 21:12
1/10 anonim válasza:
léccíí linkeld megint nem jön be
2/10 anonim válasza:
mondjuk a link nem jó:S de am attól függ milyen fufru mert ha fél az még talán jól állhat de az ilyen kleopátrás fufru az nem vmi jó nagyon kevés emberkének áll jól:S és ráadásul ha kicsi is a homlokod akkor...:S sztem ne csináld de te tudod
3/10 anonim válasza:
Jól állhat ha nem az a tömött egyenes fajta. De az szinte senkinek nem áll jól.
6/10 anonim válasza:
hüh ilyet ne csinálálj!!!!!!!!!! nagyon ronda
7/10 A kérdező kommentje:
miért????
2009. okt. 3. 22:57
8/10 anonim válasza:
k.vajó ez a haj *.* enyém is ilyesmi elöl ^^ csak szőke. meg színes xD
sztem nagyon jó és nekem se lehet plakátolni a homlokomat...
9/10 anonim válasza:
Mivel magasról indul a frufru, nem a homlok végétől, hanem fejtetőtől, mindegy milyen magas a homlokod! Nyugodtan csináld meg. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!