Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha magas a homlokom, a tömött...

Ha magas a homlokom, a tömött frufru jól állna?

Figyelt kérdés

[link]

A 2. kép, csak barnában. :)

2009. aug. 8. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom nekem kicsit szögletes...bár nekem az ilyen frizurák sose tetszettek, olyan mintha egy szögletes ablakot vágtak volna az arcnak a hajban...

Amúgy a magas homlokhoz minden esetben jó a frufru!

2009. aug. 8. 15:30
 2/10 anonim válasza:
Szia!Nekem is magas a homlokom de ennek ellenére megnövesztettem a frufrum,de nem állt jól.... levágattam és mindenki akivel találkozom mondja hogy sokkal jobb így meg fiatalít hát ennél jobb kritika nem kell sztem.
2009. aug. 8. 15:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha szerintetek ez túl "szögletes", akkor miylet tudnátok ajánlani? linkelnétek képeket? köszi:)
2009. aug. 8. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem pontosan ilyen hajam van világosbarna színben:)

És a homlokom is magas. Állítólag nekem nagyon jól áll, legalább picit idősebbnek nézek ki:P(nem árt, mivel kb 12-nek nézek ki nélküle:P)

Szerintem próbáld ki, sokat nem veszthetsz. Ha nem tetszik, akkor max. elcsatolod, vagy félrefésülöd.

2009. aug. 8. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:
ja és 14/L vok (előző)
2009. aug. 8. 15:37
 6/10 anonim válasza:
[link] próbálkozhatsz amilyen csak tetszik:-)
2009. aug. 8. 15:50
 7/10 anonim válasza:
2009. aug. 8. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
Ez a frufru szerintem senkinek nem áll jól, nekem 13 éves koromig volt ilyen hajam, rettenetes volt. Magas a homlokom nekem is de frufru nélkül sokkal jobb. Esetleg oldalfrufru még ami rendben van.
2009. aug. 8. 18:34
 9/10 anonim válasza:
látni kéne az arcodat hozzá!
2009. aug. 9. 07:40
 10/10 A kérdező kommentje:
És mit szóltok Bencsik Tamara frufrujához? (a Tűz című számának klipjében) Nekem naon tetszik. :)
2009. aug. 9. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!