Ha magas a homlokom, a tömött frufru jól állna?
2009. aug. 8. 15:15
1/10 anonim válasza:
Hát nem tudom nekem kicsit szögletes...bár nekem az ilyen frizurák sose tetszettek, olyan mintha egy szögletes ablakot vágtak volna az arcnak a hajban...
Amúgy a magas homlokhoz minden esetben jó a frufru!
2/10 anonim válasza:
Szia!Nekem is magas a homlokom de ennek ellenére megnövesztettem a frufrum,de nem állt jól.... levágattam és mindenki akivel találkozom mondja hogy sokkal jobb így meg fiatalít hát ennél jobb kritika nem kell sztem.
3/10 A kérdező kommentje:
Ha szerintetek ez túl "szögletes", akkor miylet tudnátok ajánlani? linkelnétek képeket? köszi:)
2009. aug. 8. 15:36
4/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem pontosan ilyen hajam van világosbarna színben:)
És a homlokom is magas. Állítólag nekem nagyon jól áll, legalább picit idősebbnek nézek ki:P(nem árt, mivel kb 12-nek nézek ki nélküle:P)
Szerintem próbáld ki, sokat nem veszthetsz. Ha nem tetszik, akkor max. elcsatolod, vagy félrefésülöd.
6/10 anonim válasza:
[link] próbálkozhatsz amilyen csak tetszik:-)
8/10 anonim válasza:
Ez a frufru szerintem senkinek nem áll jól, nekem 13 éves koromig volt ilyen hajam, rettenetes volt. Magas a homlokom nekem is de frufru nélkül sokkal jobb. Esetleg oldalfrufru még ami rendben van.
10/10 A kérdező kommentje:
És mit szóltok Bencsik Tamara frufrujához? (a Tűz című számának klipjében) Nekem naon tetszik. :)
2009. aug. 9. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!