Barna szem, és szőke haj? Mit gondoltok?
2013. máj. 21. 07:51
3/7 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy lassan zabálnom kéne valamit.
4/7 A kérdező kommentje:
a hajára gondoltam, hogy olyat szeretnék, csak rossz volt a link. szóval a helyes: [link]
a szemem zöldesbarna, de inkább barna, a bőröm kicsit sápadt, de annyira nem világos
2013. máj. 23. 19:45
5/7 anonim válasza:
a barna szem szőke hajjal unalmasabb mint a barna szem barn hajjal. Ha valami izgi színt szeretnél, szerintem a vörös vagy fekete haj jobb lenne ha már a leggyakoribb szemszínt kaptad.
6/7 anonim válasza:
En ismerek egy termeszetes szoke lanyt(nincs megfestve a haja) akinek barna a szeme es nagyon jol all neki. Ha szeretned te is kiprobalhatnad, hogy all neked, de nem biztos, hogy annyira jol fog mutatni rajtad. Sok sikert hozza! ;) Amugy kiprobaltad? Milyen lett a vegeredmeny?
15\L
7/7 anonim válasza:
Hülyeség hogy barna szemhez nem megy a szőke haj, az ellentétek vonzzák egymást. Biztosan láttál már sötét hajú embert, világos szemmel, no az is tud ütős lenni, pedig az egyesek íratlan szabálya ott sem érvényesül. Leginkább a bőr színe fontos, ha világos a bőröd, a világos haj sem fog rosszul állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!