Ricinusolajról vélemények?
Figyelt kérdés
Hajolajként használva? És mennyit nő a haj egy hónap alatt?2013. máj. 20. 16:21
1/8 anonim válasza:
Én használtam egy ideig, de baromi macerás volt és nem vettem észre, hogy gyorsabban nőne tőle a hajam.
2/8 anonim válasza:
Én is használtam pár üveggel, de a büdösítésen kívül semmi eredményt nem értem el vele.
3/8 anonim válasza:
Én is használtam tavaly kb 2 hónapot gyorsabb hajnövekedés érdekében heti 3x. A hajam egyáltalán nem nőtt gyorsabban, viszont nagyon szép fényes és selymes lett azalatt az idő alatt, amit sokan meg is jegyeztek nekem. De nagyon macerás volt, többet nem állnék neki...
4/8 anonim válasza:
Én is használtam egy időben, nekem sajnos nem vált be. A hajam nem nőtt tőle jobban, mint egyébként, pedig elég sokáig használtam. Tapintásra, kinézetre sem lett annyival jobb, hogy megérje csinálni, főleg, hogy amíg használtam jobban hullott a hajam. Szóval nekem nem vált be.
Viszont a szempillámra rendszeresen használom. Hetente 2-3-4x szoktam egy régi spirál kimosott keféjével felvinni és rajtahagyom legalább egy órán át. A szempilláim nagyon tropára voltak menve, mert egy időben csak vízálló spirált használtam és azt ugye elég nehéz lemosni is. Egy hónap alatt olyan szépen megerősödött, megnőtt a szempillám, hogy a héten megkérdezték, műszempillám van-e. Szóval a szempillámra meg jó.. :D Érdekes.
5/8 anonim válasza:
Durván hullott tőle a hajam, semmivel nem nőtt gyorsabban és még ki is szárította. És ezek után dokihoz mentem hogy mi a gond, és ő is mondta hogy a ricinusolajnak semmi jó hatása nincs a hajra...
6/8 anonim válasza:
Iszonyatosan elkezdett tőle hullani a hajam :S
7/8 anonim válasza:
Nekem nagyon gyorsan nőtt tőle a hajam,de a homlokom elkezdett nagyon zsírosodni. És egyszerűen sehogy sem tudom kimosni a hajamból. Helyette olívaolajat használok, az is ugyanolyan jó, a haj sem hullhat tőle és ki lehet mosni.
8/8 Effy Lizbeth válasza:
ami hajad kihullik már rég ki akart hullni, nem attól hullik a haj, csak akkor jó ha melegítve használod, és hogy ne legyen annyira macerás, valamilyen spray-s flakonba beteszed és csak ráfújogatod elválasztva mintha estenéd. a hajad szép fényes lesz tőle és ápolja, akár egész este is rajta hagyhatod de elég 1-2 óra is.ha ezt csinálod kb -3 hónapig aztán tartasz szünetet, inkább dús lesz a hajad mint nő szerintem, jönnek a babahajak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!