Ricinusolajról vélemények, tapasztalatok hajnövesztésre?
Előre is köszönöm a válaszokat, olvastam róla sok jót, de tapasztalatokat nem olvastam. Érdemes e kipróbálni, használni? Meg ha igen, mivel keverni össze az olajat használat előtt?
20/l
Itt GYIK-on nagyon sok ilyen kérdés van.
De most nem leszek bunkó.
Én heti kétszer használom, nekem bejött. Szép egészséges lett a hajam tőle és természetesen jelentősen megnőtt. Lehet olajjal is összekeverni vagy pedig tojássárgájával, én utóbbit ajánlom, mert a tojás is ápolja a hajat.
Én szoktam hajra, szemöldökre (dúsításként, mert néhol hiányos) és szempillára.
Nyilván nem mindenkinél vált ki ugyanolyan hatást.
én már 7-8 hónapja használom minden hajmosás előtt. Magában vagy néha olívaolajjal higítva kenem fel és egész éjjel rajt hagyom, és reggel lemosom. Nagyon puha, selymes lett tőle a hajam már a legelső használattól, láthatóan egészségesebb és erősebb (pedig 3hetente festem és majdnem minden nap vasalom) a hosszán nem vettem észre gyorsabb növekedést de rengeteg babahajam nőtt.
ja az első pár használat után éktelenül hullott tőle a hajam de elmúlott :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!