A Revalid kapszula vagy a ricinusolaj mennyire jó hajnövesztésre?
Figyelt kérdés
Nagyon lassan nő a hajam, azt mondják havi átlag egy centit nő, vagy még többet. Hát nekem körülbelül az elmúlt fél évben nőtt 2 centit... Ezek meggyorsíthatják a hajam növekedését, vagy csak pénzkidobás és semmire se jó?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 20. 10:48
1/4 anonim válasza:
Ezek semmire nem jók, ha neked valóban ennyit nőtt csak a hajad akkor ott belső gond van, amit ki kéne vizsgáltatni.
2/4 bebycica válasza:
Hát nekem a Revalid semmit nem használt a hajamnak, csak a körmöm nőt tőle, jah és hízlal :S. A ricinusolajtól nekem nőt valamkicskék. Szerintem az nyugottan kipróbálhatod mert nem drága és egy próbát meg ér. :)
3/4 anonim válasza:
a revalid azért nem használt nektek, mert nem rendeltetésszerűen szedtétek. A revalid kapszula egy olyan kúraszerű kezelést ad, amit 3-4 hónapig folyamatosan kell szedni a tájékoztatóban is benne van. tehát ha veszel egy 90 darabosat, az nem elég. Nagyon drága, igen, de tényleg nő tőle a hajad és nagyon egészséges lesz tőle. A ricinusolajat szintén így kell használni kúraszerűen.
4/4 anonim válasza:
En a riconust hasznalom kb 1-2 hetente,es 5-6 orat hagyom rajta szerinten hasznal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!