Tudom, hogy már sokan kérdezték, de mi a véleményetek a ricinusolajról? (Hajnövesztésre alkalmaznám)
Arra lennék kiváncsi,
1; hogy kinek használt/rontott, és hogy mennyi idő után látszott az eredmény,
2;mennyit érdemes belőle vennem,
3;hogyan használjam, és mennyi időközönként.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!
1, Nekem sokat javult tőle a hajam szerkezete. Kevésbé törik illetve erősebb és fényesebb is lett tőle. 12 pakolás után látszott kb az eredmény (Ez nálam kb 2 hónap volt)
2, Vegyél 2 decit ez kb másfél hónapig elég
3, 10-15 ml ricinusolajat és 1 evőkanál napraforgó olajat beleöntök egy edénybe. Tűzhelyen felmelegítem, majd stilfésű segítségével a fejemen eloszlatom. A végén megmaradt kis olajat a hajvégre kenem. Pár percig belemasszírozom az olajat a fejbőrömbe, majd ezután jöhet a hajszárító. Jól felmelegítem vele a fejem és ráteszem a zuhanysapit. 3-5 órán keresztül rajta hagyom. Mikor leveszem a sapkát, még egyszer átmasszírzom alaposan, majd 2x lemosom samponnal, mert elsőre nem jön le.
3x mosok hajat egy héten. 2x egymás után ricinusozás utána egyszer meg nem teszek rá ricinus csak sima sampon+balzsam. Következő héten megint 2 rici, 1 sima.
Átlagban havonta 7x-8x szoktam ricinusozni.
18/L
Köszi a válaszokat! Első válaszolótól azt szeretném kérdezni, hogy észrevetted, hogy jobban nő a hajad, mióta használod? Kösz mégegyszer!
Aki hozzátud még szólni, az írjon lécci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!