Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet bajom, ha neugranormonna...

Lehet bajom, ha neugranormonnal kenem be az ábrázatomat?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya, pattanásos a fejem, és marha száraz a bőröm, hegek vannak rajta, semmi nem használ. Már annyira ki volt száradva, hogy rendesen fájt az egész, és semmi nem volt itthon, ezért bekentem neugranormonnal.
2013. máj. 18. 16:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én mindig bekenem egész éjjelre, és évek óta nem volt semmi hiba az arcbőrömön.
2013. máj. 18. 16:49
 2/12 A kérdező kommentje:

komolyan?? És előtte volt???

Mert akkor lehet, hogy kipróbálom én is, mert egyszerűen sehova nem mozdulok már ki a bőröm miatt....

(Most még vettem diófalevelet is, azt olvastam, az is használ, gondoltam kipróbálom ezt is, mert már tényleg majdnem mindent próbáltam, és mégis csúnya :(

2013. máj. 18. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem csak ez segített, én vallom, hogy az egészségtelen táplálkozásnak van nagyrészt köze az egészhez.
2013. máj. 18. 17:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaidat!

Na most egészséges táplálkozás alatt mit értesz?

Én pl. Nem eszek húst, kenyeret csak nagyon ritkán, de ha nem muszáj akkor nem, reggel zabkásával kezdek (vízben főzve, kevés mézzel) sok zöldséget és gyümölcsöt eeszek, édességet elég ritkán, napi 2-4 liter vizet megiszok,vagy ha nem azt akkor ízesítetlen borsmenta/csipkebogyó/hársfateát és mégis iszonyat ronda a bőröm...

2013. máj. 18. 17:09
 5/12 anonim ***** válasza:
És nem eszel gyakran zsírosat, olajosat?
2013. máj. 18. 17:11
 6/12 A kérdező kommentje:
a-a nem eszek semmi zsírosat, olajosat, nagyon kerülöm az ilyen kajákat (gyorskajákat, cukrosüdítőt, semmi ilyesmit nem eszek), sőt a dióról, kókuszról is lemondtam, mert olajos/zsíros vagy mi fene, pedig nagyon szerettem
2013. máj. 18. 17:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Szedsz fogamzásgátlót? Ha igen, akkor szedj mellé Sotretet, az garantáltan eltűnteti a pattanásokat.

Egyébként használj napi bőrradírt[Garnier, Clean&Clear], néha tonikot, és ugye Neogranormonnt egész éjszakára, és hanyagold az alapozót!

Naponta többször moss arcot hideg vízzel, főleg reggel.

Esetleg ha forrásban lévő víz fölé hajolsz, akkor a gőzök kitisztíthatják a pórusaid.

2013. máj. 18. 17:35
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat!

Nem szedek fogamzásgátlót, sosem szedtem (nem volt miért), és alapozót sem használok, viszont szoktam kamillával gőzölni...

De majd kipróbálom, amit írtál, köszi :)

(Ja, egyébként 21 éves vagyok, azért sem értem, miért ilyen még mindig a bőröm :S)

2013. máj. 18. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon problémás a bőröd, akkor hosszú távon a Neogranormon tuti nem fog beválni. A pattanásokra kenve szárító hatású, de rendszeres használata eltömíti a pórusokat, mittesszereket okoz.
2013. máj. 18. 22:05
 10/12 A kérdező kommentje:

És valami más ötleted nincs véletlenül?

Bőrgyógyásznál voltam többször is, de bármit írt fel, csak rontott a helyzeten :/

2013. máj. 18. 22:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!