Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ismertek alumíniummentes...

Ismertek alumíniummentes golyós dezodorokat?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne,mert sok helyen olvastam,hogy a dezodorokban található alumínium miatt megvan az esélye a rák kialakulásának.

2013. máj. 15. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:

igen, a rossmanban, dm-ben külön sorban vannak a többi között

én pl essence-t használok :)

2013. máj. 15. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
2013. máj. 15. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a legtöbbben van. Kevsé az a termék amiben nincs. Összetételnl amiben azt látod hogy aluminium clorid az sajnos mint rákkeltő hatású.
2013. máj. 16. 11:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt olvastam,hogy a Nivea Pure & Natural dezodorban nincs alumínium. Milyen,valaki kipróbálta már? A dezodorokban található parabén nevű anyag is rákkeltő? Azt olvastam egyszer.
2013. máj. 16. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgyis meghalsz valamiben előbb-utóbb.
2013. máj. 16. 12:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom.De ahogy csak lehet meg akarom előzni a rákot.
2013. máj. 16. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember nem nézi az összetételt, amikor dezodort vásárol, és nem is rákban halnak meg. Az alumínium klorohidrát nem garancia a rák kialakulására, sok más egyéb dolognak több köze van hozzá. Én pl csak olyan dezodort veszek, amiben van alumínium, mert a többi sz*rt sem ér, ha megnézed az összetevőket, az alumíniummentesekben nincs semmi, ami az izzadást csökkentené. Akkor minek kened magadra, minek fizetsz érte?
2014. márc. 30. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!