Én évekig meg voltam győződve arról, hogy a spray-s dezodor a legjobb. Próbáltam belőle minden félét, de izzadtam. Nagyon kellemetlen volt, nem látszott a folt a ruhán, nem volt büdös (csomószor mikor elmentem a mosdóba nem csak pisiltem, hanem megszagoltam a hónaljamat), mégis éreztem, hogy izzadtam. Osztálytársam mondta, hogy ő golyós dezodort használ és sokkal jobban bevált neki, mint bármi más. Előtte golyós dezodort nem használtam, de gondoltam egy próbát megér.
Azóta rexona shower fresh golyós dezodort használok és sokkal jobban bevált. Nagyon ritkán érzem, hogy izzadok és ha megszagolom órák múlva is a dezodor kellemes, nem tömény illatta érződik. Vettem ugyanilyen sprays dezodort is, ez mindig ott lapul a táskámban, hogyha mégis izzadnék, legyen nálam valami (főleg tesi után jó).
Én maradok a golyós dezodornál.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!