Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok mondani természetes...

Tudnátok mondani természetes eredetű dezodorokat?

Figyelt kérdés

Olyan érdekelne ami nem káros, és hatásos is, mivel elég izzadós fajta vagyok. Esetleg tapasztalatokat, árat is tudnátok mondani?

Előre is köszönöm!

2013. máj. 1. 16:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve izzadásgátlókat
2013. máj. 1. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sima szódabikarbónát használok már vagy két éve :) Előtte Alverdéket és Alterrát vettem, de nem nagyon használtak.
2013. máj. 1. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:
És azt milyen formában?
2013. máj. 1. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is kezdek áttérni a szódabikarbónára, én úgy szoktam, hogy egy teás- és kávéskanál közötti mennyiséget eloszlatok kb. 1 deci vízben, majd vattapamaccsal áttörlöm vele a hónaljamat. Hallottam olyat is, hogy vki simán csak rászórja a hónaljára. Ugye a szódabikarbóna ismert szagtalanító hatásáról, így hónaljon is működik. (sőt, és szájvízként is használom)

Egyébként még a hintőport is kipróbálhatod, az rögtön felszívja a nedvességet, viszont a szagokat nem igazán szünteti meg.

2013. máj. 8. 08:24
 5/5 A kérdező kommentje:
és ezek mennyire hatásosak? mmármint eléggé izzadós vagyok sajnos, de lehet hogy csak a pubertás miatt (15/L vagyok) és heti 3 tesim meg 3 edzésem van. a szódabikarbóna nem csak a szagokat szűnteti meg? az izzadást is csökkenti?
2013. máj. 9. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!