Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a Miss...

Mi a véleményetek a Miss sporty-s alapozókról?

Figyelt kérdés
Van neki ilyen antibakteriális alapozója is.Az hatásos?
2009. okt. 1. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem olyanom volt régebben, sztem azvolt az egyetlen alapozóm ami nembántotta a bőrömet. nemlett tőle se zsírosabb, se szárazabb, sőt a pattanásaim is kevésbé jöttek ki. és még a fedése sem rossz.
2009. okt. 1. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak magáról a márkáról tudok nyilatkozni, mert én korrektort és púdert használok ilyet, alapozót pont nem... Igaz én nem próbáltam sok félét, de már évek óta ilyet használok (Miss sporty-t), 1,5-2 éve ezt az antibakteriálisat, és nekem jó. Előtte Avonos volt, attól mindig pattanásos lettem (korrektortól), ettől nem volt soha bajom, és viszonylag jól fed.

20L

2009. okt. 2. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Én használtam Miss Sporty alapozót, az volt életem első alapozója, de nem tudom, hogy antibakteriális volt-e, mindenesetre nekem nagyon rossz volt. Eleve az árnyalata az a narancssárgás volt, nem az a szép barackos vagy rózsaszínes. Nagyon rosszul fedett, mikor meg többet kentem volna fel, akkor meg elkezdett ledörzsölődni az előző réteg. Illata mondjuk jó volt, de semmi több. Szerintem ha kicsit többet rászánsz, és befektetsz egy Maybelline Affinitone-ba, ezerszer jobban jársz.
2009. okt. 2. 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem bejönnek, jók! és sztem elérhető az áruk is. ^^
2009. okt. 2. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen antibakteriális alapozóm van, és sztem tök jóó(:
2010. máj. 5. 17:59
 6/6 anonim válasza:
Nekem is Miss Sporty Anti-Bacterail alapozóm és korrektorom van, és én is nagyon szeretem őket! Segít a pattanások csökkentésében.
2010. dec. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!