Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miss Sporty vagy Essence?...

Miss Sporty vagy Essence? Tapasztalatok? Melyik jött be nektek inkább?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs szembetűnő különbség a kettő között, az Essence jobban megéri, nem rosszabb ezeknél az olcsóbb márkáknál.
2011. márc. 4. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:

miss sporty alapozó, púder, körömlakk

essence szemfesték, spirál

nekem így jönnek be :D

2011. márc. 4. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Én csak a körömlakkokról tudok nyilatkozni: a Miss Sporty egy nap alatt lekopik, az Essence nálam bírja azért 4-5 napig.
2011. márc. 4. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A Miss Sportyról mostanság tudtam meg, hogy állatokon tesztel, úgyhogy ez kizáró ok. A konnektes spirálomat és korrektoromat nem dobom ki,de nem sokat érnek.

Az Essences spirálok sem sokat használnak, bár nekem eleve dús, szóval az Avonosat leszámítva eddig többet ártottak, mint használtak.

Az Essencenek a lakkjai nagyon jók. A szemhéjfestékeit és a cerkáit is szeretem. A szájfényben pedig az XXL nudes a kedvencem :) /vattacukorízűűűű *-*/

2011. márc. 4. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Eddig se szerettem a Miss Sportyt, de ezzel a tesztelős dologgal csak romlott a megítélésük a szememben.

Az Esece körömlakkjai nagyon jók, eleinte iszonyat híg, de az csak jó mert később szárad be.

2011. márc. 4. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:

egyetértek az előzővel, a teszteléssel az én szememben is megszűnt a Miss Sporty.

Az Essence lakkjait nagyon szeretem, viszont a spiráljaitól bevörösödött a szemem :S

2011. márc. 5. 00:20
 7/8 Futaki.Bátor ***** válasza:

[link]

itt van az olyan termékek listája amelyiket tesztelik/nem tesztelik állatokon.meglepően sok, és szerintem ez visszataszító!

mielőtt megtudtam h a ms-t tesztelik állatokon nekem azelőtt is az essence tetszett jobban, szval essence!18/L

2011. márc. 5. 08:23
 8/8 anonim ***** válasza:
egyértelműen essence! a szemhéjpúderek, lakkok, szájfények, korrektor nagyon jók :)
2011. márc. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!