Mi a véleményetek a Max Faktor alapozókról?
Szerintetek melyik a legjobb??
Nekem most van egy Xperience, az nagyon bejön, de most a Galmourba van 50%os kupon bmilyen sminktermékre,amit a dm-be lehet levásárolni, és úgy gondotlam meglepem maam még egy max faktoros alapozóval:)
Kettő közül nem tudok dönteni.
az a gond ezekkel a standard márkákkal,hogy semmit sem érnek,tudnak csak tönkreteszik a bőrödet és drágák, mert nagy nevekkel reklámozzák, 500 % nyereséget rápakolnak és minden jöttment üzletben lehet őket kapni.
sajnos állatokon kísérletezik ki a termékeiket, ami nem csak kegyetlen, de megbízhatatlan is egy olyannal szemben, mint mondjuk a Clinique,Estée Lauder,Chanel,MAC amit bőrszöveten. az minőség, az astor,manhattan,maybelline,miss sporty,max f. élen a loreallal meg kukába való :S
bocsi a nyers véleményéért, azt írtam, amit tapasztaltam ez a jó pár évem alatt, ne tedd tönkre bőrödet ilyen szemetekkel!!
ha a clinique-et és társait nem engedheted meg magadnak (valljuk be nem olcsó mulatság, de a bőröd megköszöni ) akkor is még az avon,gigi,nivea, il makiage remek választást jelenthet!!!
sok sikert és vigyázz a bőrödre, mert az ilyen "egyszerű" megoldásokkal,mint hogy bármelyik dm-be kapható nem is olcsó sz*rt veszel, tönkreteheted egy életre, mert pl még egy minimális fényvédőfaktor sincs benne, csak egy olcsó anyagokból összeverbuvált vakolat.
üdv
én szeretem őket
és én nem fogok 10ezret kiadni egy alapozóért csakazért mert chanel vagy mac
nem érdekel h az jobb minőségű
nekem a max factor alapozotól pl egy pattanásom sem jött ki soha, pedig már vagy 2 éve használom
Ha utánaolvasnátok akkor tudnátok,hogy nem is volt olyan állapot, amikor a max factor ne kísérletezett volna állatokon. nem olyan,mint pl a wella, ami csak most lett a loreal csoport tagja és így lépett be a kísérletezők köreibe, vagy,mint az yves rocher, ami 20 éve kísérletezett,abbahagyta, de a termékei összetevői a már kikisérletezett anyagok, így nem írhatja rá,hogy kísérletektől mentes, hiába nem csinálják már 20 éve.
szóval, aki picit is képben van, annak ilyen mondat sosem hagyná el a száját,hoyg a max factor nem kísérletezik, az egyik legkegyetlenebb banda, mégis annyiba kerülnek az áru,mintha cruelty free vagy bio lenne..
és még azt is hozzátenném hogy nyilván nem voltam pontos,de amikor úgy értettem,hogy tönkreteszi a bőrödet a silány alapanyaigaival (pl nem hagyja lélegezni ) akkor nem arra gondoltam,hogy 1-2 év alatt kráterek nőnek az arcra..
megöregedni lehet szépen és kevésbé szépen, biztos láttatok már ronda vénembereket meg bájos hölgyeket, akin látod,hogy ő szép nő volt, ez egy részben genetika másrészt viszont figyelt magára annyira,hogy nem spórolta le a bőrére kent kemikáliák árát..
én speciel estée laudert használok és persze fáj a fejem,mikor a pénztár előtt állok, de befektetésnek fogom fel, ami megtérül. én a színezett hidratálójukat használom, ami 15-ös fényvédőfaktort tartalmaz, nem maszkszerű, mert nem alapozó (egy kis színt azért ad), viszont ha lenne egy pici probléma a bőrömön,amit nem fed el, akkor korrektorozom. nem fénylik egyáltalán és vmi isteni illata van :)
egyébként, örülök,hogy érdeklődik vki még az állatkísérletek iránt, íme pár cím:
szép napot ( első voltam )
Mondjuk, ha ezek a Max Factor, L'oreal, Maybelline ...tehát amik drogériákba így levannak ocsárolva, milyen lehet akkor egy 1000 ft-s alapozó???
Mondjuk alapba nem csúnya az arcom.. heti 1-2x ha használom az alapozóm, ami(k) most van(nak)...attól szerintem nem lesz semmi bajom, ha nem ilyen Chanelt, vagy társait használom!:)
De mondjuk én is úgy tudtam, hogy a Max Factor nem kisérletezik állatokon!!
hajjajj nézzetek utána, mert nem szabad ilyen kijelentéseket tenni,hogy nem kísérleteznek ,miközben meg igen.
mindig a forgalmazót kell nézni, a max factor a procter and gamble tulajdona, aminek nem volt olyan állapota,hogy nem kísérleteztek volna a szegény állatokon :( maximum az fordulhatott elő,hogy csak később vásárolták fel a max factort, és így odáig nem "tapadt vér" ahoz a márkához, de most már igen.
egyébként procter&gamble : Wella, old spice, olay, braun, hugo boss, covergirl, safeguard, gilette, burberry, camay, escada, lacoste, puma, gucci fraguances, secret, mexx, sebastian professional, londra, oral-b, always, discreet, vicks, pampers, tide, dreft, lenor, mr. clean, duracell, dash, mr proper, bonus, cascade de még a pringles chips is...
szóval ezt is bemagolni nehéz, ha megnézed a forgalmazót tudni fogod, mert sok ilyen nagy vállalat van,ami felváásárolta a fél világot, és már minden az ő szemetük, csak más néven..
(loreal : garnier, vichy, la roche posay, body shop, matrix, maybelline, kérastase, lancome, yves saint laurent, girogo armani, biotherm, cacharel, diesel, innéov, sanoflore.. )
rossz cégek többek közt : Unilever, Panten, Schering-plough, Johnson& johnson, procter@gamble, shiseido, dial corporation, mead, olay, clairol, bic corporation, arm&hammer..
nagyon sok van még..
pár link, ha nem hinnétek nekem:
na, de a témához megint hozzászólva, nem mindig mérvadó az ár sztem, persze sokszor az, de vannak kivételek, mint pl a 300 Ft-os moyra lakkom sokkal tovább bírja,mint a másnap már lerepedezett maybelline vagy max factor, amit 1000 ft-ért vásárolsz..
nekem bevált az avonos színezett hidratáló ( ez nem alapozó ) és külön tetszik,hogy amellett,hogy nagyon olcsó és vagy 6féle szín közül választhatsz, van benne 15-ös fényvédő, ami mondjuk egy 4000 ftos max factorba nincs.. :S és így nyáron, azért nem árt..
de érdemes elmenned egy avonos üzlethez, mert ott ki tudod próbálni őket, meg hogy melyik szín áll jól neked, nem tudom milyen a bőrszíned, lehet,hogy te ránézel a mintára és tudod,hogy neked ez jó lesz ;)
de akár ezeket is merem ajánlani:
a lauderre most lesznek glamour napos kedvezmények, meg csomó ajándék is jár hozzá ;) de azért elkérik az árát..
nyugodtan írj ha van kérdésed, vagy te is felfedeztél vmit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!