Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a Manhattan...

Mi a véleményetek a Manhattan alapozókról?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem Manhattan Perfect Cover Make up van, az állaga szerintem jó, már megvan egy ideje és kissé besűrűsödött, de arckrémmel keverve még mindig jól használható.

Ez is lehet azért van, mert eltört a kupakjánál a csavarmenet és nem lehet rendesen lezárni.

2011. aug. 5. 17:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, és kb. mennyi ideig marad fent? Jól fed?
2011. aug. 5. 17:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszod.
2011. aug. 5. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
És ha nem akarsz több ezret kifizetni rá,akkor menj ki vagy a sárkány vagy az ázsia centerbe,fele annyiba kerül vagy még annyi sincs...múltkor nagyot néztem,hogy az astor alapozó,amit DM-be 4.000.-ért vettem,az kint 2.000 körül van...
2011. aug. 5. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Manhattan mattító alapozója van. Viszonylag jó, a fedése nem tökéletes mert a nagyon piros foltokat nem teljesen fedi el de szépen halványítja. Az én bőrőm nagyon nagyon zsíros de ígyis több mint fél napig fent marad az arcomon rendesen..persze nem mattít egész nap csak 1-2 óráig de eddig ez a legjobb alapozóm.
2011. aug. 6. 16:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat, akkor szerintem veszek. :)
2011. aug. 7. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!