Hajfestés után csak sima vízzel öblítitek ki a festéket, vagy samponoztok is?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 21:11
1/7 anonim válasza:
Sampon 2x,balzsam,hajpakolás.
Sampon azért kell mert ha hajfesték marad a fejbőrödön vagy hajszáladon kihullik a hajad úgy ahogy van.
2/7 anonim válasza:
Én is 2x szoktam samponozni utána.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is kétszer szoktam! :)
De most csak egyszer tettem meg. :/ Részben azért, mert így is mindig sok hajszál kijön festés során, másrészt meg a használati utasítás is azt írja mindegyik festéken, hogy öblítsük ki vízzel, azt soha nem írja, hogy samponnal. Ennek ellenére egyszer megmostam samponnal, mert én is attól tartok, hogy önmagában a tiszta víz nem távolítaná el eléggé a festék maradványait.
De lehet, hogy mégis elég lenne pusztán a víz? Mert mindegyik ezt írja.
2013. máj. 11. 21:58
5/7 anonim válasza:
2x samponozom én is. Fodrászom is igy csinálja.
6/7 anonim válasza:
először ledörzsölöm finoman az ujjbegyeimmel a festék nagyrészét a fejbőrömről, aztán mikor tisztul a víz, mehet a sampon 2x, különben viszketni fog a fejem napokig.
7/7 A kérdező kommentje:
De akkor miért írják, hogy vízzel kell csak kiöblíteni?
2013. máj. 12. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!