A bőröm nem sima, mit tegyek vele? Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem látszik csak ha nagyon közelről nagy fényben nézzük, de ha végigsimítom nem sima, kb olyan mintha libabőrös lenne mindig. Ez mi egyáltalán és mit lehet kezdeni vele?2013. ápr. 26. 23:26
1/2 anonim válasza:
Nekem is ilyen sajnos, a felkaromon leginkább. Annyira utálom. :( Nekem az valamennyire segít, ha körömvirágos szappannal fürdök. Igaz ez is csak addig tart, amíg nem hagyok ki egy-két napnál többet. Mármint ez alatt azért értem, hogyha pl. tusfürdővel fürdök helyette. Régebben próbáltam a Jonhson babaolajat is, de az se volt túl tartós. Kíváncsi vagyok más tud-e valami jó megoldást.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem az arcomon ilyen.... főleg a homlokomon :/
2013. ápr. 27. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!