Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Önbarnító rendes használata,...

Önbarnító rendes használata, tanácsok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövőhét szombaton táncfellépésem lesz, és hát a bőröm elég fakó. Szolizni, már nem érdemes elmennem, mert 1 hét alatt úgysem leszek barna, és nem is valami árbarát megoldás. Ezért ma megvettem az Alverde önbarnító testápolóját. Krémmánián olvassotakból ezt gondoltam "legjobbnak" (de egyelőre a szagával is még csak barátkozok). A kérdésem az, hogy hogyan is kellene rendesen használni? Mármint sokan azt írták hogy bőrradírozni kell a használat előtt és 2-3 napig minden este tusolás után, be kell kenni, hogy a kívánt hatást elérjem. De akkor a 2. és 3. alkalommal is, radírozzak használat előtt? Én szoktam reggelente is tusolni, ez nem gond? És ha szombat reggel szeretnék borotválkozni akkor mennyire fog lejönni a szín?

2013. máj. 11. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Pontosan így csináld ahogy leírtad.

Radírozni meg azért kell,mert ha rajtad maradnak az elhalt bőrdarabok akkor az csúnya leszl

Szerintem gumikesztyű legyen rajtad ha kened,mert csúnya lesz a tenyered tőle.

Jah és a fehér lepedődtől meg búcsúzz el :D

én egyszer próbáltam ilyen önbarnító cuccot,de nekem nem tetszett :/

21L

2013. máj. 11. 14:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem kell minden nap leradírozni a bőröd, mert akkor koptatod a színt. Elég 2 hetente 1x megcsinálni. Zuhanyzás után várj 15 percet, majd utána tedd fel a testápolód, mert néhol nedves maradhat a bőr és akkor foltos eredményt kaphatsz. Vékony rétegben, egyenletesen kend el az egész testeden. A végén mosd meg a kezed, az ujjaid között is. Miután beszívódott teljesen a krém a bőrödbe, utána öltözz csak fel.

Az első pár napban (kb 3-4 nap) használd minden este, hogy kialakuljon egy szép napbarnított bőrszín, utána pedig elég néhány naponta 1x bekenned magad zuhanyzás után, hogy fent tartsd az eredményt. Nekem a szőrtelenítéstől nem kopik a szín.

2013. máj. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!