Tanácsok epiláláshoz?
Figyelt kérdés
Kb. 2-3 éve borotválom a lábam, és most szeretném epilálni.Igazából azt szeretném tudni, hogy van-e valami módszer arra, hogy ne fájjon annyira.Most elég erős a szőr a lábamon:(Előre is köszi a tanácsokat:)2013. máj. 3. 14:28
1/5 anonim válasza:
Kitartás kell hozzá, mert először bizony fájni fog. De ez persze attól is függ, hogy mekkora a fájdalomtűrő küszöböd. Lényeg, hogy jól feszítsd meg a kezeddel a bőrt az adott testrészen. Így gyorsabban kiszedi a gép a szőrszálakat. Epilálás után én mindig kókuszolajjal kenem be a kezelt felületet. Hidratál és nem lesznek piros pöttyök sem. Sok sikert :)
2/5 anonim válasza:
Én bikinivonalt úgy szoktam epilálni h előtte jegelem és akkor nem fáj ...annyira .... :D
egyébként igen,idővel már nem fog fájni!
3/5 anonim válasza:
A gyantázással jobban járnál, az csak egy pillanatig fáj, az epilálás meg akár órákig tépkedi a szőrt mire leszedi mindet.
4/5 anonim válasza:
Én is most szokok át rá (pontosabban kombinálom a gyantát és az epilátort), nekem az jött be, hogy előtte lezuhanyzok jó meleg vízben, így kevésbé fáj, de a miértjét nem tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat:) remélem segíteni fognak..
2013. máj. 4. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!