Intim szőrtelenítés! Szeretnék tanácsok kérni! Mivel lehet szőrteleníteni?
Pedig a gyantával lesz a legjobb eredmény.
Elöször is egyre vékonyabb lesz a szörzeted, ezért egyre könnyebb, kevésbé kellemetlen lesz maga a szörtelenités.
Másodszor egyre kevésbé fogsz kipattogni, ahogy gyengöl a szörnövés. A kozmetikustól kérj tanácsot, hogy mivel kezeld, neki van a legnagyobb tapasztalata.
Harmadszor sokaknak segit, ha naponta behontöporozzák, másoknak, ha olivaolajjal kenegetik, megint van, akinek a börradirozás segit - ezért is jobb a kozmetikust kérdezni, mert ö látja, hogy milyen tipusú vagy.
Minden más módszer sokkal kevésbé hatásos, és néhány alkalom után az ilyen panaszaid teljesen meg fognak szünni.
Mindenki válaszát nagyon köszönöm!
Nem akarom a divatot követni, de a párom kérése volt.
A hintőpor valóban jó dolog, mert miután kipattogtam, használtam körömvirágkrémet de nem használt. A baba hintőpor hozta helyre. Nekem is rendesen lefertőtlenítették és bekenték valami fehér ragacsos bőrnyugtatóval. Nem szeretném ha a párom kipattogva látna, elég csúnya és sajnos fájdalmas is. Akkor lehet folytatom a gyantázást.
Amikor kezd pattogni, akkor börradirral "ki tudod nyitni" a kezdödö pattanásokat, és hamarébb rendbejön.
De mindenképpen kérdezd meg a kozmetikust, mert lehet, hogy tud olyan szert adni, ami hamar rendbehozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!