Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erős szőrzetű lányok! Hol...

Erős szőrzetű lányok! Hol szoktatok szőrteleníteni?

Figyelt kérdés
Mármint az alapterületeken kívül. Pl. has, hát, mell vagy ilyesmi?

2013. ápr. 9. 19:09
 1/9 anonim válasza:
mell...
2013. ápr. 9. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Borotva: hónalj, bikinivonal, szeméremdomb, láb

Szőrtelenítő krém: comb, has

Epilátor: kar, láb, szeméremdomb, bikinivonal

Ami ismétlődik az azért ismétlődik, mert kedv és időfüggő hogy mikor melyiket sikerül.

21/L

2013. ápr. 9. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Arc(nemcsak bajusz sajna :( ): gyanta vagy csipesz

mell: csipesz

has:borotva

2013. ápr. 9. 19:24
 4/9 A kérdező kommentje:
És nem erősödik meg még jobban?
2013. ápr. 9. 19:25
 5/9 anonim válasza:
de..
2013. ápr. 9. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok a hasborotválós... Lehet én vagyok elcs*szve, de nekem nem erősíti, vagy csak én nem látom... Nem bírja a bőröm a gyantát, epilátort, szőrtelenítő krémet, és ezért borotválom. Meg nekem tt csak fekete a szőröm, elég gyenge szálakkal, és mióta borotválom, azóta is gyenge szőr nő oda vissza. Nem tudom miért :D
2013. ápr. 9. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Has, derék :(
2013. ápr. 9. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Szakáll, szemöldök, arc mindennapos borotva... Nem nő ki rendesen, de olyan fekete a töve, hogy szinte undorító...

Mellen, hason csipesz, de utána az egészen átmegyek borotvával, hátam is borotva, kezem is borotva. A bikinifazont is borotválom.

A lábamat tudom egyedül gyantázni, 4 éve kemény munka. Olyan sötét és erős volt, hogy kezdetben az alsó lábszáramat majdnem egy óra volt legyantázni, akkor is tiszta vér volt. Mostanra ritkult és kevésbé erős. De rettenetesen fájdalmas.

A hónaljamat nem tudtam gyantázni, csak rendkívül csúnya, véres foltjaim lettek, persze szőrrel. Anyukám barátnője plasztikai sebész, felajánlott pár lézeres szőrtelenítést, így megritkult pár alkalomtól. Eddig sose sikerült még gyantázni, most majd megpróbálkozunk és reménykedünk.

Nem merek a jövőben kislány gyermeket vállalni, szegényke nagyon sokat fog szenvedni, mert ő még nálam is rosszabb lesz, mert az anyukájuktól öröklik a lányok, ahogy én is, csak anyán nem látszik, rajtam meg nagyon.

Erősödni nem erősödött, csak egyre sötétebb és egyre több. Így minden reggel egy óra borotválkozás...

2013. ápr. 9. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem szinte minden testrészemen van szőr.Teljes láb,teljes kar,has,hát,mell,fenék.Az arcomon is van,a bajuszom az rendesen erős sötét,az államon szőke,viszont sok és hosszúak.Szinte minden módszerrel szőrtelenítek,gyanta,epilátor,borotva,csipesz,mikor mihez van idegzetem. Viszont télen csak onnan szedem le ahol látszik.
2013. ápr. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!