Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mindig bekenitek magatokat...

Mindig bekenitek magatokat naptejjel ha kimentek utcára?

Figyelt kérdés
én soha nem szoktam használni naptejet de félek hogy árt a bőrömnek ha nap éri
2013. máj. 9. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Árt is!

Nézd meg ezt a képet!

Egy kamionsofőrről készült. Nagyon tanulságos. Az arcának az a fele, amelyik 28 éven keresztül jobban ki volt téve a napsugárzásnak vezetés közben, a felhúzott ablak ellenére (!) sokkal jobban roncsolódott.

[link]

Én azóta kenem az arcom, amióta 1,5 éve nagyon csúnyán leégtem egy egyszerű városi séta alkalmával.

Télen csak fényvédős hidratáló, de nyáron erősebb naptej.

2013. máj. 9. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Én az arcomra fényvédős arckrémet vagy BB krémet használok, azon kívül nem kenek plusz naptejet. Viszont a karom és a hátam be szoktam kenni, ha dél körül vagyok kinn az utcán.
2013. máj. 9. 20:29
 3/3 A kérdező kommentje:
jaj :O nem tudtam h ennyire károsítja a nap a bőrt.. én is sokszor leégtem már de nem nagyon törődtem vele de ezentúl inkább kenni fogom magam
2013. máj. 9. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!