Mindig bekenitek magatokat naptejjel ha kimentek utcára?
Figyelt kérdés
én soha nem szoktam használni naptejet de félek hogy árt a bőrömnek ha nap éri2013. máj. 9. 19:51
1/3 anonim válasza:
Árt is!
Nézd meg ezt a képet!
Egy kamionsofőrről készült. Nagyon tanulságos. Az arcának az a fele, amelyik 28 éven keresztül jobban ki volt téve a napsugárzásnak vezetés közben, a felhúzott ablak ellenére (!) sokkal jobban roncsolódott.
Én azóta kenem az arcom, amióta 1,5 éve nagyon csúnyán leégtem egy egyszerű városi séta alkalmával.
Télen csak fényvédős hidratáló, de nyáron erősebb naptej.
2/3 anonim válasza:
Én az arcomra fényvédős arckrémet vagy BB krémet használok, azon kívül nem kenek plusz naptejet. Viszont a karom és a hátam be szoktam kenni, ha dél körül vagyok kinn az utcán.
3/3 A kérdező kommentje:
jaj :O nem tudtam h ennyire károsítja a nap a bőrt.. én is sokszor leégtem már de nem nagyon törődtem vele de ezentúl inkább kenni fogom magam
2013. máj. 9. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!