Lányok! Ti mióta epiláljátok magatokat? és hogy bírjátok ki? nincs valami krém ami csökkenti a fájdalmat?
Én 15 éves korom óta epilálok.
A lábamon térdig, ott nem fáj, combomon már viszont elviselhetetlen szintúgy a karomon, ezért azokon a területeken gyantázom és csak a kisebb, ott maradt szőrt epilálom onnan le. Hónaljamat 17 éves korom óta epilálom. Eleinte könnyben úsztak a szemeim, vérzett is és vagy 15-15 percig eltartott a 2 hónaljam, viszont most már gyerekjáték :) Kevesebb, mint fél perc alatt megvagyok mind a kettővel és már egyáltalán nem fáj, nem vérzik.
1 évig az intim területemnél is epiláltam. Eleinte rettentően fájt, de aztán hozzászoktam. Ott csak azért tértem vissza a borotvára, mert szőrbenövéseim lettek és kb 1-2 hónap alatt gyógyultak be.
Fájdalommentesebbé teheted úgy, ha előtte jól kiáztatod a bőröd a fürdővízben, majd utána hintőport kensz a szőrteleníteni kívánt felületre. A bőrt feszítsd széjjel és mehet is az epilálás :) Hidd el, hogy hozzá fogsz idővel szokni és a későbbiekben nem lesz annyira fájdalmas, mint az elején.
21/L
Ha jól emlékszem kb. 2-3 éve próbáltam ki először, aztán kicsit több mint 1,5 éve teljesen áttértem rá. Ha hosszabb idő után vettem elő, illetve az elején jobban fájt, de most már alig fáj, vagy legalább is hozzászoktam.
A hónapljamon nagyon furcsa és viszonylag fájdalmas volt először, de az tartotta bennem a lelket, hogy valahol olvastam, hogy az csak 1 perc bárhogy ki lehet bírni. Tényleg így volt.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!