50 faktoros naptej használatával van valami esély a barnulásra?
Figyelt kérdés
Ma vettem a kisbabámnak egy 50 faktorost vichyt és kaptam mellé egy nagyméretű ajándék 50 faktorost felnőtteknek, ami nagyon jó, csak barnulni is szeretnék egy picikét. Ha lehet akkor nem keresnék másikat, mert így viszont nagyon megérte.2013. máj. 9. 14:08
2/8 anonim válasza:
A naptej nem gátolja a barnulást.A melanin ettől függetlenül termelődik.
3/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de ha most kezdhetném, az életben nem kennék ilyet a gyerekeimre:(
Tele van mindenféle káros anyaggal, lehet venni 50 faktoros naptejet kisbabának pl. alverdét, vagy logonát, laverát, weledát... stb.
A fiamat a bioderma teljesen kiütötte, ezek után kezdtem jobban a dolgok mögé nézni...
4/8 anonim válasza:
kisbabára tényleg nem kéne naptejet kenni,amúgy simán tudsz vele barnulni,én is 50faktorosat használok mégis van színem
5/8 A kérdező kommentje:
már tavaly is használtam neki ezt a fajtát nálunk nem volt gond vele. az övé gyerek verzió természetesen
2013. máj. 9. 15:30
6/8 anonim válasza:
Hát sajnos attól, hogy gyerekverzió, és nem volt gond vele, az összetevői nem gyerekbarátak, sőt még magamra sem kenném.Nyugodtan nézd meg, rajt van a dobozán, az összetevőket megnézheted neten.
7/8 anonim válasza:
Mint kozmetikus ezt hülyeségnek tartom a pici bőrének kell a védelem,mert pillanatok alatt hólyagosra is feléghet!
8/8 anonim válasza:
Igen, rátapintottál a lényegre, kell a védelem, csak az nem mindegy, hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!